QP Super hazır sistemi alınır mı?

Ben bir egzoz fan birde işlemcinin hemen üstüne kalitelilerinden toplam 2 fan taktırmayı düşünüyorum sepete fanlarıda ekleyip numaralarını arayıp takmalarını istersem takıp göndereceklerini söylediler sanırım fayda eder soğutma konusunda kasada 3 kendi fanı olacak 1 önde 1 egzoz 1de üstte işlemci ve ekran kartının fanlarınıda eklersek kasada toplam 6 fan oluyor buda hava sirkülasyonunu güzel bir şekilde sağlar diye düşünüyorum ama kasa kaliteliki streste bile tam yükte 85 derece almışsın amd max temp olarak 95 derece vermişki sen oyun oynarken asla 85 dereceyi dahi görmeyeceksin bence gereksiz sıvı soğutma güçlü bir işlemci illaki biraz ısınacak oyunda 80 dereceyi dahi görmemişsin en yoran bir oyunda başka oyunda bu dahada düşük oluyordur zaten
Dediklerin doğru öyle yapıp değerleri benimle paylaşırsan çok makbule geçer.
peki qp super icin hangi fani onerirsiniz 69tllik olan yeterli midir ve kac tane taktirmak yeterlidir sizce?
Fiyat olarak bakmadan bilemeyeceğim ancak AF Fan olarak yukarıya takılması bence en mantıklısı.

QP ile N11 indiriminin ne alakası var ki :) Çapraz fiyat olayı olabilir ama ihtimal dahilinde.
Hocam bu ay bir çok yer indirim yapacak diye biliyorum ben bu sistemin fiyatıda sanırım 7.000 tlyi görmüş bir aralar yine düşme şansı var diye düşündüm ondan değer mi beklemeye bilmiyorum ama aldıktan sonrada fiyat düşerse birazdaha beklemediğime pişman olacam ☺️

Hocam bu ay bir çok yer indirim yapacak diye biliyorum ben bu sistemin fiyatıda sanırım 7.000 tlyi görmüş bir aralar yine düşme şansı var diye düşündüm ondan değer mi beklemeye bilmiyorum ama aldıktan sonrada fiyat düşerse birazdaha beklemediğime pişman olacam ☺
Ya bu kaptırmaca biraz manasız, çünkü bir ürünün en aşağı nereye kadar düşeceği az çok bellidir. Buna ne kadar yakınsanız ve ters orantıda sabrınız azaldıysa o an o parça alınmalıdır. Şimdi mantıken "ya düşer ya daha ilerde alırım biraz daha bekleyim" der ve sonra, "ya biraz daha düşer sanki şu güne" derken alamıyor veyahut daha yükseğine yakalanabiliyoruz. Şuandaki fiyatı bile çok iyi o sistemin ben biraz daha ucuza almış olsam da. Ama aklınızda kalmasın bekleyin. İnanın bana hertürlü şuan o sistem çok iyi fiyata.3 aylık araştırmalarım sonucunda gerçekten fiyatına göre çok çok iyi sistem.

Ya bu kaptırmaca biraz manasız, çünkü bir ürünün en aşağı nereye kadar düşeceği az çok bellidir. Buna ne kadar yakınsanız ve ters orantıda sabrınız azaldıysa o an o parça alınmalıdır. Şimdi mantıken "ya düşer ya daha ilerde alırım biraz daha bekleyim" der ve sonra, "ya biraz daha düşer sanki şu güne" derken alamıyor veyahut daha yükseğine yakalanabiliyoruz. Şuandaki fiyatı bile çok iyi o sistemin ben biraz daha ucuza almış olsam da. Ama aklınızda kalmasın bekleyin. İnanın bana hertürlü şuan o sistem çok iyi fiyata.3 aylık araştırmalarım sonucunda gerçekten fiyatına göre çok çok iyi sistem.
Hocam birde mouseumda sıkıntı var pazartesi garantiye gönderecem eski mousela kullanmak istemiyorum sistemi hersey iyi olsun istiyorum mouseunda mouse büyük ihtimalle değişim yapacaklar yapmazlarsada yenisini alacağım zaten onunla birlikte tam takır kullanmak istiyorum onun için biraz bahane benimki aslında Birde sistem kaç saniyede açılıyor hocam? ramler 3000 mhz ayarlı olarakmı geldi yoksa düşük frekanstamı kullanıyorsunuz yada sizmi çektiniz 3000e bunlarıda merak ediyorum

Hocam birde mouseumda sıkıntı var pazartesi garantiye gönderecem eski mousela kullanmak istemiyorum sistemi hersey iyi olsun istiyorum mouseunda mouse büyük ihtimalle değişim yapacaklar yapmazlarsada yenisini alacağım zaten onunla birlikte tam takır kullanmak istiyorum onun için biraz bahane benimki aslında Birde sistem kaç saniyede açılıyor hocam? ramler 3000 mhz ayarlı olarakmı geldi yoksa düşük frekanstamı kullanıyorsunuz yada sizmi çektiniz 3000e bunlarıda merak ediyorum
Ramlar 2333 Mhz olarak çalışır vaziyette geldi. XMP Profile 2 seçerek 3000 Mhz olarak çalıştırıyorum. Şöyle diyeyim tuşa bastın bios ekran gördükten sonra direk masaüstüne girmesi yaklaşık 5 saniye sürüyor.

Merhaba. Buna yakın bir sistem bakıyorum bende sanırım buda aklıma yattı. Kıyaslama yapıp doğru sistemi bulabiliriz sanırım. Bu makinenin bir avantajıda sistemi test etmiş bir arkadaşımız var.

Benim düşündüğüm sistem;

İşlemci
AMD Ryzen 5 3600 3.6 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci
Anakart
MSI B450M PRO-M2 MAX 3466mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart
Bellek (RAM)
Kingston 16GB(2x8) HyperX Predator Siyah 3200mhz CL16 DDR4 Ram (HX432C16PB3K2/16)
Ekran Kartı
Sapphire Radeon RX5700 XT Nitro+ RGB 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
SSD Disk
Samsung 500GB 970 Evo NVMe Okuma 3400MBYazma 2300MB M.2 SSD (MZ-V7E500BW)
Güç Kaynağı
Sharkoon 650W Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı
Kasa
CoolerMaster Silencio S600 Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
TOPLAM 7.966,74 TL

şeklinde. Bende çok kararsız kaldım ve yeni konu açtım. Ama sistem arayan arkadaşlar benzer sistemler için ayrı konular açmış. İnsan karar veremiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı