QP Super hazır sistemi alınır mı?

Attığım sistemi almanız sizin için en iyi seçenek olacağını düşünüyorum.
SSD:Adata Sx8200 Pro Asx8200pnp-1tt-c 1 Tb Nvme M.2 Ssd - n11.com
Ekran Kartı:Sapphire Radeon Rx5700 Xt Nıtro+ 8gb 256bit Gddr6 11293-03-40g - n11.com
Anakart:MSI B450 GAMING PLUS MAX AM4 DDR4 SES GLAN HDMI/DVI SATA3 USB3.2 ATX | En Ucuzu Akakçe
Kasa:ePttAVM - Dark VISION 4x12cm Kırmızı LED Fanlı, Tempered Glass Ön ve Yan Panel, USB3.0 ATX Oyuncu Kasası (DKCHVISION)
PSU:Fsp HD700 700W 80+Bronz Power Supply - incehesap.com
İşlemci:Amd Ryzen 5 3600 3,6 Ghz (4,2 Ghz Max.) Socket Am4 100-100000031b - n11.com
Bellek:Corsair VENGEANCE Siyah DDR4-3600Mhz CL18 16GB (2X8GB) Dual (18-22-22-42) (CMK16GX4M2D3600C18) | En Ucuzu Akakçe

Sizin o sistemdeki parçaların kalitesini düşündüğümüz zaman qp Super çok daha mantıklı bence özellikle o ekran kartı ve PSU sıkıntı çıkarma ihtimali yüksek ürünler olmasına karşın arada 700 lira kadar fark var. Bence gereksiz. Diğer parçalar gayet güzel. Yani alınmaz değil ama o fiyat farkı için değmez o parçaları ihtiva eden bir sistem için.Benim görüşüm bu yönde.

Uzun süredir takip etmediğim için acemi sayılırım, bu yüzden doğru sistemi arıyorum ve görüşleriniz benim için önemli.@AirJET sağolsun aynı fiyata benim paylaştığımdan daha iyi bir öneri sundu, paylaştığım sistemden vazgeçtim.@AirJET 'in önerisi doğrultusunda ekran kartını nvidia olarak da değerlendirip ona göre karar vereceğim. 8000tl üst sınırım, esnetirsek 8500tl olarak düşünüyorum. Yada bu konuda ki hazır sistemi alıp kullanacağım.

Buraya yazmamda ki amaç aynı fiyat aralığında farklı önerileri karşılaştırabilmekti. Konuyu saptırmak istemem, öyle olduysa kusura bakmayın.

Hocam o yukarıdaki sistemi kastediyorsunuz sanırım. O sistemde Kasa uzak durulması gereken bir marka ve hava sirkülasyonu yok denecek kadar az. O kasayı değiştirip daha iyi hava akışlı bildiğimiz bir markadan kasa alırsanız daha iyi olur. Ayrıca 700 W yerine 600-650 W Psu bakılabilir.

Güzel sade bir kasa tavsiyeniz varsa alırım o zaman. PSU ileriye dönük 700 olması iyi olur FSP'de kaliteli bir marka bildiğim kadarıyla.

Aslında ön tarafı fazla kapalı olmayan hoşunuza giden model almak mantıklıdır. Çok fanı olup hava almayan kalitesiz ürünler önermedim.

2. linkte ki ürünü çok beğendim. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…