QP super vs. QP Gaming X vs. QP Gaming Z

Orhanates52

Femtopat
Daha fazla  
Bu 3 sistemden en iyisi hangisi ve 10000 TL bütçe var. Bunları hangisini özelliklerini arttırmak daha iyi olur?

Aralarından en iyisi birinci olan. Yine de 8500 TL'ye RTX 2060 sistem almak ne kadar mantıklıdır tartışılır.

10000 TL bütçe varsa kendin toplamanı tavsiye ederim.
Mesela ben topladım bizzat kendim.
8000 TL monitör de dahil tamamı.
Ama ekran kartından kıstım 800 1000 TL arası bir ekran kartı aldım.
Sende güzel bir ekran kartı ile kendin güzel bir sistem kurabilirsin.
Sadece kasaya o kadar vermeni şahsen tavsiye etmem.

En alınabilir olanı QP Super ama o da pahalı. Bütçenize monitör dahil mi? Monitör dahil değilse hiçbiri alınmaz.
Monitörüm var
SUPER ve Gaming Z daha güncel bir işlemci ile geliyor. Gaming Z'nin anakartı B550, PCIe 4.0 destekli. Gaming Z öneririm uzun vade için.
Super olanın ekran kartı rtx 2060 gaming x 8gb mi 6 gb mi sitede anlayamadım ekran kartı seçeneği 6gb gözüküyor, ama en altta gaming x 8gb yazıyor

Monitörün var ise
Kendin güzel bir sistem kurabilirsin bence.
Bu sistemlerden daha iyisi kurulabilir 10000 TL bütçeye.

Monitörün var ise
Kendin güzel bir sistem kurabilirsin bence.
Bu sistemlerden daha iyisi kurulabilir 10000 TL bütçeye.
Hiç anlamıyorum ki sistem toplamaktan sadece 144 hz 1080p monitörüm var sadece apex legends oynuyorum ve hight ayarlarda yüksek fps almak istiyorum rx 570 var gözlerim kör oldu düsük ayarda oynamaktan

Hiç anlamıyorum ki sistem toplamaktan sadece 144 Hz 1080P monitörüm var sadece Apex Legends oynuyorum ve hight ayarlarda yüksek FPS almak istiyorum RX 570 var gözlerim kör oldu düsük ayarda oynamaktan.

Ben ASUS TUF Gaming VG249Q1R 165 Hz 1ms monitör dahil sistem kurdum 8000 TL tamamı.
Açıkçası özelden alacağın ürünleri tavsiye edebilirim
Veya Konya'da yaşıyor isen toplama işini ve kurulumu da yapabilirim?
10000 TL'ye gerçekten güzel bir sistem kurulabilir.
Hiç anlamıyorum ki sistem toplamaktan sadece 144 hz 1080p monitörüm var sadece apex legends oynuyorum ve hight ayarlarda yüksek fps almak istiyorum rx 570 var gözlerim kör oldu düsük ayarda oynamaktan
Ben de yeni sistemde bütçe kısıtından dolayı RX550 aldım mecburen 😃

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı