QP Thor alınır mı?

Anakart X570-F, ekran kartı RTX 3090 yapabilirsiniz. Ama böyle de kalabilir. SSD 980 Pro yapılabilir.
Gerçi QP Thor her şey üst seviye.
Ya da vazgeçtim benim attığım daha iyi gibi.
GP Thor çok iyi sistem üzmez ama sizin attığınız sistem fiyat olarak daha uygun ve performans aynı.
Hocam qp thor 41.856,23 TL attığınız sisteme 3090 takınca ve anakart değiştirince 46.265,25 tl oluyor.qp thor daha uyguna geliyor yani.Sizce aradaki farka değer mi qp thor iyi mi ya da başka bir sistem mi önerirsiniz,yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam qp Thor 41.856, 23 TL attığınız sisteme 3090 takınca ve anakart değiştirince 46.265, 25 TL oluyor. Qp Thor daha uyguna geliyor yani. Sizce aradaki farka değer mi qp Thor iyi mi ya da başka bir sistem mi önerirsiniz, yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam 3090 la 3080 Ti oyun performansı çok yakın. 3090 biraz daha iş odaklı bir ekran kartı ama tabii ki takabilecekseniz 3090 çok daha iyi olur.

Gaming OC olanı seçin.
Hocam kusura bakmayın ben direkt en fazlasını seçmişim :D Dediğinizi seçtiğimde 41.469,61 tl oluyor yani qp thordan yaklaşık 400 tl daha uygun hocam ama aklıma takılan nokta şu,hangisinin performansı daha iyidir bide 1 günde uzun süre açık kalıp uzun süre oyun oynanacağı için ısınma olur mu?
Hocam 3090 la 3080 Ti oyun performansı çok yakın. 3090 biraz daha iş odaklı bir ekran kartı ama tabii ki takabilecekseniz 3090 çok daha iyi olur.
Evet hocam böyle olduğu için 3080ti alma taraftarıydım fakat @DarkReader'ın attığı pc'de 3080 ti seçeneği olmadığı için 3090 seçmiştim.Sizce atılan sistem nasıl ve qp thor ile arada performans farkı olur mu? (uzun süre kullanımda sıcaklık v.s)

Hocam SSD' yi de 980 Pro yapın ama değer 700₺ farkla 3090 alıyorsunuz, diğer parçalar hemen hemen aynı kalitede.
Her şey ASUS olsun diyorsanız QP' de alabilirsiniz tabi.
Hocam bi' de X570-F' yi sonradan satıp Crosshair VIII Hero ya da X570 Aorus Master almanız çok iyi olur. Sistem tam paket olur.

Hocam kusura bakmayın ben direkt en fazlasını seçmişim :D dediğinizi seçtiğimde 41.469, 61 TL oluyor yani qp Thor'dan yaklaşık 400 TL daha uygun hocam ama aklıma takılan nokta şu, hangisinin performansı daha iyidir bir de 1 günde uzun süre açık kalıp uzun süre oyun oynanacağı için ısınma olur mu?

Evet hocam böyle olduğu için 3080 Ti alma taraftarıydım fakat @DarkReader'ın attığı PC'de 3080 Ti seçeneği olmadığı için 3090 seçmiştim. Sizce atılan sistem nasıl ve qp Thor ile arada performans farkı olur mu? (uzun süre kullanımda sıcaklık vs)

Hocam 3090'ın rakibi zaten 6900 XT ama ben bu kadar para versem eğer RTX DLSS her şeyini kullanmak isterim. Şu an için bence qp Thor mantıklı bir seçim. Olacak ama 6900 xtli seçim çok daha fiyat olarak mâkuldür. Yani kısacası size bağlı. Ben olsam NVIDIA kart tercih ederdim.

1625245016119.png

Hazır sistem tercih ediyorsunuz sanırım ama bu sistemde bence çok iyi.

Hocam 3090'ın rakibi zaten 6900 XT ama ben bu kadar para versem eğer RTX DLSS her şeyini kullanmak isterim. Şu an için bence qp Thor mantıklı bir seçim. Olacak ama 6900 xtli seçim çok daha fiyat olarak mâkuldür. Yani kısacası size bağlı. Ben olsam NVIDIA kart tercih ederdim.
Hocam zaten anakartı, ekran kartını, SSD' yi değişip alacak. Ekran kartı RTX 3090 olacak yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı