QP'den alınan B560 anakart bozuk çıktı

CannWickk

Hectopat
Herkese selam, geçen hafta Trendyol'dan QP Bilişim'in satıcısı olduğu B560 anakart aldım. Anakartı açtığımda gözle görülür bir sorun görünmüyordu lakin alt kısım yapış yapıştı. Neyse kartı sisteme taktım sistemdeki diğer parçalar da sıfır alındı. Sistemi kurdum sistem hiçbir şekilde tepki vermiyor anakartın ışığı falan yanmıyordu. SATA kablosun hizasında Power soketinden çalışmıyor kart. 24 pin güç kablosuyla çalıştırmayı denedim yine bir tepki yok sadece kırmızı ışık yanıyor anakartta. Anakartı farklı bir PSU ile denedim yine çalışmadı. Kendi PSU'mu başka bir PC'de denedim hiçbir sorun yoktu. Yani anakart sıkıntılıydı kesin olarak. Neyse geçen hafta cuma günü QP Bilişim'e yolladım bana servise gitmesi gerektiğini söylediler serviste karar verilecekmiş iade veya değişim olacağı. Bu da ortalama 2-3 hafta sürüyormuş. Yani sinir krizi geçirdim şu 3-4 günde ben bozmadım kartı. Sonuç olarak neden saçma sapan bekliyorum? Anlamdım bir önerisi olan yardımcı olsun. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Trendyol üzerinden aldıysan neden direkt iade etmedin hocam anlayamadım?

Keşke yazmak yerine direkt 14 günlük iade hakkını kullansaydın. Neyse yapacak bir şey yok, süreç boyunca bekleyeceksin gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…