Sahibinden'den alınan ürünün bataryası bozuk çıktı

14 yaşında olmam bi sıkıntı teşkil edermi sahibindenede ona göre şikayet yazacağım.
Kardeşim yazmış der geçersiniz hocam, neyi kanıtlayabilecek nasıl bir sıkıntı olacak anlamadım?

İade talebinizi başlatın, destek ile iletişime geçmekten korkmayın.

Mesajlar WhatsApp üzerindeyse hiçbir hak iddia edemez. İsterseniz kimliğinizi atın 14 yaşındayım diyin, sahibindene şikayet ettiğinde ilk denilecek şey "platform dışı konuşma bizi ilgilendirmez" olacaktır.
 
Kardeşim yazmış der geçersiniz hocam, neyi kanıtlayabilecek nasıl bir sıkıntı olacak anlamadım?

İade talebinizi başlatın, destek ile iletişime geçmekten korkmayın.

Mesajlar WhatsApp üzerindeyse hiçbir hak iddia edemez. İsterseniz kimliğinizi atın 14 yaşındayım deyin, sahibindene şikayet ettiğinde ilk denilecek şey "platform dışı konuşma bizi ilgilendirmez" olacaktır.

Bu sabah destek beni aradı adam şikayet etmiş 14 yaşındayım ve telefonu açtırdım diye, destek 14 yaşında olmamı sorun etmemiş, herhangi bir yaş sınırlaması olmadığını söyledi kargoyu şubeye teslim etmem için farklı bir ücretsiz kargo kodu verdiler. Eğer satıcı kargoyu almazsa kargo şubede kalır 2 gün içinde paranız iade olur satıcıda ister alsın ister almasın dedi.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı