Quad-Boot sistem için Custom bootloader menü hazırlamak

Konuya geçmeden önce belirteyim, sadece sistemlere aşinalığım artması için biraz fanteziye kaçan bir işe kalkıştığımı biliyorum. Belki olmayabilir. Neyse.
  • 1 adet 240GB SSD,
  • 2 adet 500GB HDD var.
Windows 10 yüklü olan SSD'me ve 1 tane HDD'yi bu işe hiç bulaştırmadan diğer HDD'de yapmayı düşünüyorum bu işi. Planladığım disk düzeni ise böyle;

Adsıza.png

Adsız.png

Bilgisayarı açtığımda karşıma bu 4 işletim sistemininde çıkmasını hangisinde başlatacağımı sormasını istiyorum. Bootloader menüsünü nasıl yapabilirim? Fikir ve taslağı var ama planım yok. Hackintosh kurulumu büyük ihtimal olmayacak gibi görünüyor ama yine de önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Bütün dünya 'vazgeç' dediğinde, umut fısıldar; 'bir kere daha dene.'
shawshank redemption…
Konuya geçmeden önce belirteyim, sadece sistemlere aşinalığım artması için biraz fanteziye kaçan bir işe kalkıştığımı biliyorum. Belki olmayabilir. Neyse.
  • 1 adet 240GB SSD,
  • 2 adet 500GB HDD var.
Windows 10 yüklü olan SSD'me ve 1 tane HDD'yi bu işe hiç bulaştırmadan diğer HDD'de yapmayı düşünüyorum bu işi. Planladığım disk düzeni ise böyle;

Adsıza.png

Adsız.png

Bilgisayarı açtığımda karşıma bu 4 işletim sistemininde çıkmasını hangisinde başlatacağımı sormasını istiyorum. Bootloader menüsünü nasıl yapabilirim? Fikir ve taslağı var ama planım yok. Hackintosh kurulumu büyük ihtimal olmayacak gibi görünüyor ama yine de önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Bütün dünya 'vazgeç' dediğinde, umut fısıldar; 'bir kere daha dene.'
shawshank redemption…
@blackandyellow @claus @tristessehivernale bi el atar mısınız?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı