Çözüldü Quad Core işlemci 3 çekirdek görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
MSConfig menüsünün resmini atabilir misiniz?

Fotoğrafı atayım hocam. Bu arada kendi sorunumu da çözdüm. Anakart ve işlemciyi birlikte almıştım ben. Aldığım kişi de uzun süre kullandım dedi. Anakartın Quad Core desteğini sorgulamak hiç aklıma gelmedi o yüzden açıkçası. Şimdi baktığımda desteği olmadığını gördüm. Yüksek ihtimal anakart kaynaklı sorun yaşıyorum. Uğraşlarınız ve bilgilendirme için teşekkürler.

photo_2021-06-03_17-47-12.jpg

photo_2021-06-03_17-47-14.jpg

photo_2021-06-03_17-47-16.jpg
Msconfig üzerinden sınırlama yoksa, rehebere bakabilirsiniz.

Msconfig üzerinden sınırlama yoksa, rehebere bakabilirsiniz.
Msconfig üzerinden en çok 3 çekirdek seçilebiliyor başlıkta söylediğim gibi. Verdiğiniz linkteki rehberde kullanabileceğim başka bilgi göremedim. Teşekkür ederim.

BIOS anakartın en son sürümü olan sürüm 1002 olduğundan güncelleme mevcut değil maalesef. Teşekkürler.

Msconfig menüsünün resmini atabilir misiniz?

MSConfig menüsünün resmini atabilir misiniz?

Fotoğrafı atayım hocam. Bu arada kendi sorunumu da çözdüm. Anakart ve işlemciyi birlikte almıştım ben. Aldığım kişi de uzun süre kullandım dedi. Anakartın Quad Core desteğini sorgulamak hiç aklıma gelmedi o yüzden açıkçası. Şimdi baktığımda desteği olmadığını gördüm. Yüksek ihtimal anakart kaynaklı sorun yaşıyorum. Uğraşlarınız ve bilgilendirme için teşekkürler.

photo_2021-06-03_17-47-12.jpg

photo_2021-06-03_17-47-14.jpg

photo_2021-06-03_17-47-16.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İşlemci sayısı yanında bulunan tiki kaldırıp daha sonra tekrar başlatıp deneyin.

Tamamdır o zaman. Hiçbir şekilde gözükmüyorsa, Quad desteği olmayabilir. Zaten destek listesinde de yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı