Quadro hazır sistem alınır mı?

Yiğit Tırık

Decapat
Daha fazla  
Şu ürünü Evkur sitesinden değil mağazasına giderek satın almayı düşünüyorum. kart limiti nedeniyle internetten satın alım yapamıyorum. sizce nasıldır, mesela Ark, Ready or Not veya Cyberpunk 2077 gibi oyunları kaldırır mı acaba? Sizce sistem ne kadar sağlamdır yani ne kadar süre kullanabilirim? Konu benim için önemli, gerçekten bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu ürünü Evkur sitesinden değil mağazasına giderek satın almayı düşünüyorum. kart limiti nedeniyle internetten satın alım yapamıyorum. sizce nasıldır, mesela Ark, Ready or Not veya Cyberpunk 2077 gibi oyunları kaldırır mı acaba? Sizce sistem ne kadar sağlamdır yani ne kadar süre kullanabilirim? Konu benim için önemli, gerçekten bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.
Alınmaz alınmaz alınmaz. CLASSIS-AMD / RYZEN 5500 / RTX 4060 Tİ / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI

Sistem pahalı. Fiziksel mağzadan almanız lazımsa 20k ya vatan gibi yerlerde muadili var.

Bence bu da alınmaz. Arkadaş ayrıca fiziksel mağazadan almak durumunda.
Bu neden alınmaz? Gençergaming adında fiziksel mağaza mevcut.

Bu daha mantıklı olur.

Hocam fikirleriniz için teşekkür ederim fakat fiziksel mağzadan almam gerektiği doğru ve Gençer Gaming'in yanlış bilgi vermiyeyim fakat 1 mağazası var ve oda depo satışı benim şehrimde yok. Vatana bir bakacağım, tekrardan teşekkürler.

Sizce şu bilgisayar alınır mı? Peki?

Son düzenleme:
Hocam fikirleriniz için teşekkür ederim fakat fiziksel mağzadan almam gerektiği doğru ve Gençer Gaming'in yanlış bilgi vermiyeyim fakat 1 mağazası var ve oda depo satışı benim şehrimde yok. Vatana bir bakacağım, tekrardan teşekkürler.

Sizce şu bilgisayar alınır mı? Peki?
Hocam yanlış hatırlıyor olabilirim. Ancak vatanda ya da mediamarkt'ta 26k ya 4060 sistem vardı yanlış hatırlamıyorsam. Eğerki onu bulursanız daha mantıklı o. Tabii bulamazsanız bu da iyi sayılır fiyatı gözden gelirsek.

Şu ürünü Evkur sitesinden değil mağazasına giderek satın almayı düşünüyorum. Kart limiti nedeniyle internetten satın alım yapamıyorum. Sizce nasıldır, mesela Ark, Ready or Not veya Cyberpunk 2077 gibi oyunları kaldırır mı acaba? Sizce sistem ne kadar sağlamdır yani ne kadar süre kullanabilirim? Konu benim için önemli, gerçekten bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.

Aynı fiyata 4060'lı sistem bulursunuz hocam yapmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı