Bilgisayarımı 2019'un Şubat ayında aldım Almanya'dan geldi ve aslında 3D çizim odakklı bir bilgisayar ama oyunlarda da iyi performans verdiğini öğrendim. Ama ne yazık ki iyi performans alamıyorum bütün oyun zevkim çöp oldu.
Sistem özellikleri:
*NVIDIA quadro M.2000 4 GB
*Intel Xeon E3-1280V5 3.70GHz
*Fujitsu CELCIUS_W550POWER
*Işlemci soğutucusun markasını bilmiyorum ama işlemcim hiç ısınmıyor.
*16GB RAM
Ben 3 yıldır çözemedim, çözeni tebrik ediyorum, grafikleri yükseltince geçiyor sadece. FPS düşük oluyor o zaman da, 1050'den daha düşük performans alacaksın öyle yaptığında
Ben 3 yıldır çözemedim, çözeni tebrik ediyorum, grafikleri yükseltince geçiyor sadece. FPS düşük oluyor o zaman da, 1050'den daha düşük performans alacaksın öyle yaptığında
gta 5 i yüksek ayarlarda oynayabiliyorum arkadaşım 1050 ile orta ayarlarda oynuyor ama onda hiç bir sıkıntı yok sadece ben fps düşüşü alıyorum hatta bu yüzden 2018 de aldığım pubg yi hala oynayamadım
@Fatcj, o kadar detaylı bilemiyorum, Quadro kart ile ben 3 hatta 4 yıldır nedenini anlayamadığım bir şekilde ayarları yükseltmediğim sürece adam akıllı değerler alamıyorum (ki yükselttiğimde de 60 FPS'yi geçemiyorum).
@Fatcj, o kadar detaylı bilemiyorum, Quadro kart ile ben 3 hatta 4 yıldır nedenini anlayamadığım bir şekilde ayarları yükseltmediğim sürece adam akıllı değerler alamıyorum (ki yükselttiğimde de 60 FPS'yi geçemiyorum).