Quake II RTX, Wolfenstein: Youngblood ve JX3: Ray Tracing Sadece NVIDIA Destekli

Technopat nezdinde, RX 6800 XT'in farklı oyunlarla RT test videosu gelecek mi? Yoksa bireysel bir çalışma mı bu?
Aslında oyunlardaki RT performansına bakmayacaktım. 3DMark ile test ettim ama sonra bunun yetersiz kalacağını düşündüm. Bu yüzden de şimdi iki tane daha oyun ekleyeceğim ve video kanalda yer alacak.

Vulkan API ışın izleme destekliyor mu yani? Malum GNU/Linux'ta DirectX olmadığı için Vulkan API ve OpenGL kalıyor geriye. Eğer Vulkan API ışın izleme desteklemezse Windows oyun konusunda zaten öndeyken yine tekel olabilir. Bu da son kullanıcı açısından iyi olmaz çünkü rekabet her zaman son kullanıcının yararınadır.

Evet, destekliyor lakin NVIDIA'nın özel kütüphanesi ile. Yerleşik RT desteği ise yakında gelir 7 saat önce geldi, yakında sürücülere de eklenir:

Cyberpunk 2077'yi unutmayalım.
RTX özel değil muhtemelen. Olamaz da bence.

Aslında oyunlardaki RT performansına bakmayacaktım. 3DMark ile test ettim ama sonra bunun yetersiz kalacağını düşündüm. Bu yüzden de şimdi iki tane daha oyun ekleyeceğim ve video kanalda yer alacak.

Evet, destekliyor lakin NVIDIA'nın özel kütüphanesi ile. Yerleşik RT desteği ise yakında gelir 7 saat önce geldi, yakında sürücülere de eklenir:

RTX özel değil muhtemelen. Olamaz da bence.
Oyunun çıkışında olmayacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı