Quality 5A- RTX4060 Ti sistem alınır mı?

Benim attıgımda 4070 DDR4 33 bin 11 k fark var

Evet ama DDR5 ileri dönük bir sistem. Ayrıca benim önerdiğim sistemde RTX 4070 Super mevcut hem de 41k.

Bir de adam daha kulaklık fare monitör alacak rahatlasın bunu kullansın simdilik parası oldukça yükseltir

Ne alaka, konu sahibi bundan bahsetmemiş lütfen kendi kafanızda uydurmayın.

Bir de adam daha kulaklık fare monitör alacak rahatlasın bunu kullansın simdilik parası oldukça yükseltir.

Konuyu açan bunu düşünmüştür değil mi? Yoksa bütçeye kulaklık monitör de dahil derdi.

4070 normal hali superden daha iyi olumm adamın butun parasını kullanıyorsunuz biraz rahatlatın adamı sadece kasa kullanmayacak adam.

4070 normal hali nasıl süperden iyi? Bilgisayardan anlamıyorsun öneri yapma bari.

Konuyu açan bunu düşünmüştür değil mi? Yoksa bütçeye kulaklık monitör de dahil derdi.
Adam konuyu açıp kaçmıs biz nie tartısıyoruz la bizde dagılak

4070 normal hali nasıl süperden iyi? Bilgisayardan anlamıyorsun öneri yapma bari.
Pardon ti yazacaktım

Her şey için teşekkür ederim daha yeni gördüm erodayının sistem daha çok hoşuma gitti yorumlarınız için teşekkürler AMD ekran kartı istemiyorum

Kk paranı biriktir adamlarda haklı DDR5 son model paranı biriktir DDR5 anakart al bence şimdilik kullan bu PC'yi ama istersen bu bilgisayar da RAM SSD yükseltebilirsin cunku 500 GB SSD az 1 TB yap RAM de 8 16 yap yap diyorum çünkü 1K falan var arada

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı