Benim attıgımda 4070 DDR4 33 bin 11 k fark var.
Bütçe varken neden DDR4 sistem alsın ki? Bütçenin 33 bin olduğunu varsayarsak yine daha güzel ve DDR5 sistemler var.
Benim attıgımda 4070 DDR4 33 bin 11 k fark var.
Birde adam daha kulaklık fare monitör alacak rahatlasın bunu kullansın simdilik parası oldukça yükseltirAttığım sisteme bakın derim. 44.167 TL yapıyor 7900 GRE ve DDR5.
Benim attıgımda 4070 DDR4 33 bin 11 k fark var
Bir de adam daha kulaklık fare monitör alacak rahatlasın bunu kullansın simdilik parası oldukça yükseltir
4070 normal hali superden daha iyi olumm adamın butun parasını kullanıyorsunuz biraz rahatlatın adamı sadece kasa kullanmayacak adamEvet ama DDR5 ileri dönük bir sistem. Ayrıca benim önerdiğim sistemde RTX 4070 Super mevcut hem de 41k.
Bir de adam daha kulaklık fare monitör alacak rahatlasın bunu kullansın simdilik parası oldukça yükseltir.
4070 normal hali superden daha iyi olumm adamın butun parasını kullanıyorsunuz biraz rahatlatın adamı sadece kasa kullanmayacak adam.
Adam konuyu açıp kaçmıs biz nie tartısıyoruz la bizde dagılakKonuyu açan bunu düşünmüştür değil mi? Yoksa bütçeye kulaklık monitör de dahil derdi.
Pardon ti yazacaktımKonuyu açan bunu düşünmüştür değil mi? Yoksa bütçeye kulaklık monitör de dahil derdi.
4070 normal hali nasıl süperden iyi? Bilgisayardan anlamıyorsun öneri yapma bari.
Adam konuyu açıp kaçmıs biz niye tartısıyoruz la bizde dagılak.
Pardon Ti yazacaktım.
Her şey için teşekkür ederim daha yeni gördüm erodayının sistem daha çok hoşuma gitti yorumlarınız için teşekkürler AMD ekran kartı istemiyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.