5 560052 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.942 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 25 Temmuz 2024 #21 Erodayı dedi: Benim attıgımda 4070 DDR4 33 bin 11 k fark var. Genişletmek için tıkla... Bütçe varken neden DDR4 sistem alsın ki? Bütçenin 33 bin olduğunu varsayarsak yine daha güzel ve DDR5 sistemler var.
Erodayı dedi: Benim attıgımda 4070 DDR4 33 bin 11 k fark var. Genişletmek için tıkla... Bütçe varken neden DDR4 sistem alsın ki? Bütçenin 33 bin olduğunu varsayarsak yine daha güzel ve DDR5 sistemler var.
Erodayı Zeptopat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #22 560052 dedi: Attığım sisteme bakın derim. 44.167 TL yapıyor 7900 GRE ve DDR5. Genişletmek için tıkla... Birde adam daha kulaklık fare monitör alacak rahatlasın bunu kullansın simdilik parası oldukça yükseltir
560052 dedi: Attığım sisteme bakın derim. 44.167 TL yapıyor 7900 GRE ve DDR5. Genişletmek için tıkla... Birde adam daha kulaklık fare monitör alacak rahatlasın bunu kullansın simdilik parası oldukça yükseltir
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.355 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #23 Erodayı dedi: Benim attıgımda 4070 DDR4 33 bin 11 k fark var Genişletmek için tıkla... Evet ama DDR5 ileri dönük bir sistem. Ayrıca benim önerdiğim sistemde RTX 4070 Super mevcut hem de 41k. Erodayı dedi: Bir de adam daha kulaklık fare monitör alacak rahatlasın bunu kullansın simdilik parası oldukça yükseltir Genişletmek için tıkla... Ne alaka, konu sahibi bundan bahsetmemiş lütfen kendi kafanızda uydurmayın.
Erodayı dedi: Benim attıgımda 4070 DDR4 33 bin 11 k fark var Genişletmek için tıkla... Evet ama DDR5 ileri dönük bir sistem. Ayrıca benim önerdiğim sistemde RTX 4070 Super mevcut hem de 41k. Erodayı dedi: Bir de adam daha kulaklık fare monitör alacak rahatlasın bunu kullansın simdilik parası oldukça yükseltir Genişletmek için tıkla... Ne alaka, konu sahibi bundan bahsetmemiş lütfen kendi kafanızda uydurmayın.
Erodayı Zeptopat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #24 QTV dedi: Evet ama DDR5 ileri dönük bir sistem. Ayrıca benim önerdiğim sistemde RTX 4070 Super mevcut hem de 41k. Genişletmek için tıkla... 4070 normal hali superden daha iyi olumm adamın butun parasını kullanıyorsunuz biraz rahatlatın adamı sadece kasa kullanmayacak adam
QTV dedi: Evet ama DDR5 ileri dönük bir sistem. Ayrıca benim önerdiğim sistemde RTX 4070 Super mevcut hem de 41k. Genişletmek için tıkla... 4070 normal hali superden daha iyi olumm adamın butun parasını kullanıyorsunuz biraz rahatlatın adamı sadece kasa kullanmayacak adam
5 560052 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.942 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 25 Temmuz 2024 #25 Erodayı dedi: Bir de adam daha kulaklık fare monitör alacak rahatlasın bunu kullansın simdilik parası oldukça yükseltir. Genişletmek için tıkla... Konuyu açan bunu düşünmüştür değil mi? Yoksa bütçeye kulaklık monitör de dahil derdi. Erodayı dedi: 4070 normal hali superden daha iyi olumm adamın butun parasını kullanıyorsunuz biraz rahatlatın adamı sadece kasa kullanmayacak adam. Genişletmek için tıkla... 4070 normal hali nasıl süperden iyi? Bilgisayardan anlamıyorsun öneri yapma bari.
Erodayı dedi: Bir de adam daha kulaklık fare monitör alacak rahatlasın bunu kullansın simdilik parası oldukça yükseltir. Genişletmek için tıkla... Konuyu açan bunu düşünmüştür değil mi? Yoksa bütçeye kulaklık monitör de dahil derdi. Erodayı dedi: 4070 normal hali superden daha iyi olumm adamın butun parasını kullanıyorsunuz biraz rahatlatın adamı sadece kasa kullanmayacak adam. Genişletmek için tıkla... 4070 normal hali nasıl süperden iyi? Bilgisayardan anlamıyorsun öneri yapma bari.
Erodayı Zeptopat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #26 560052 dedi: Konuyu açan bunu düşünmüştür değil mi? Yoksa bütçeye kulaklık monitör de dahil derdi. Genişletmek için tıkla... Adam konuyu açıp kaçmıs biz nie tartısıyoruz la bizde dagılak 560052 dedi: Konuyu açan bunu düşünmüştür değil mi? Yoksa bütçeye kulaklık monitör de dahil derdi. 4070 normal hali nasıl süperden iyi? Bilgisayardan anlamıyorsun öneri yapma bari. Genişletmek için tıkla... Pardon ti yazacaktım
560052 dedi: Konuyu açan bunu düşünmüştür değil mi? Yoksa bütçeye kulaklık monitör de dahil derdi. Genişletmek için tıkla... Adam konuyu açıp kaçmıs biz nie tartısıyoruz la bizde dagılak 560052 dedi: Konuyu açan bunu düşünmüştür değil mi? Yoksa bütçeye kulaklık monitör de dahil derdi. 4070 normal hali nasıl süperden iyi? Bilgisayardan anlamıyorsun öneri yapma bari. Genişletmek için tıkla... Pardon ti yazacaktım
K kori.salih Zeptopat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #27 Erodayı dedi: Adam konuyu açıp kaçmıs biz niye tartısıyoruz la bizde dagılak. Pardon Ti yazacaktım. Genişletmek için tıkla... Her şey için teşekkür ederim daha yeni gördüm erodayının sistem daha çok hoşuma gitti yorumlarınız için teşekkürler AMD ekran kartı istemiyorum
Erodayı dedi: Adam konuyu açıp kaçmıs biz niye tartısıyoruz la bizde dagılak. Pardon Ti yazacaktım. Genişletmek için tıkla... Her şey için teşekkür ederim daha yeni gördüm erodayının sistem daha çok hoşuma gitti yorumlarınız için teşekkürler AMD ekran kartı istemiyorum
Erodayı Zeptopat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #28 kori.salih dedi: Her şey için teşekkür ederim daha yeni gördüm erodayının sistem daha çok hoşuma gitti yorumlarınız için teşekkürler AMD ekran kartı istemiyorum Genişletmek için tıkla... Kk paranı biriktir adamlarda haklı DDR5 son model paranı biriktir DDR5 anakart al bence şimdilik kullan bu PC'yi ama istersen bu bilgisayar da RAM SSD yükseltebilirsin cunku 500 GB SSD az 1 TB yap RAM de 8 16 yap yap diyorum çünkü 1K falan var arada
kori.salih dedi: Her şey için teşekkür ederim daha yeni gördüm erodayının sistem daha çok hoşuma gitti yorumlarınız için teşekkürler AMD ekran kartı istemiyorum Genişletmek için tıkla... Kk paranı biriktir adamlarda haklı DDR5 son model paranı biriktir DDR5 anakart al bence şimdilik kullan bu PC'yi ama istersen bu bilgisayar da RAM SSD yükseltebilirsin cunku 500 GB SSD az 1 TB yap RAM de 8 16 yap yap diyorum çünkü 1K falan var arada
Jiyunotameni Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.760 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #29 INTEL I5 12400F-H610M H V2 DDR4-GeForce RTX 4060 Ti-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da INTEL I5 12400F-H610M H V2 DDR4-GeForce RTX 4060 Ti-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
INTEL I5 12400F-H610M H V2 DDR4-GeForce RTX 4060 Ti-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da INTEL I5 12400F-H610M H V2 DDR4-GeForce RTX 4060 Ti-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com