QVO6 Kaldıramıyorum

thereturn06

Hectopat
Her ne kadar giriş sayfamı değiştirsem de hep QVO6 sitesi giriş sayfam oluyor. İnternetteki çözümleri denedim bir fayda etmedi yardımlarınızı bekliyorum.

Evet. O virüsü temizlemek için format atmıştım. Geçmiş olsun kesin çözüm bu. Ama illa format atmak istemiyorsan sistem geri yükleme yap. Yada Trojan temizleyici program kullan etkili olacağını sanıyorum. Beceremiyorsan eğer offline tarama yapmanı öneririm. Usb üzeri tarama yaparsın virüs programı sadece ramlerde çalışır. En etkili yöntemin böyle olacağına inanıyorum.

Tarayıcının kısayoluna sağ tıkla özelliklere gir. "Hedef"in karşısındaki alanı kontrol et. "C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe"den sonra bir internet adresi yazıyorsa sil. Sonra ayarlardan anasayfayı, açılış sayfasını falan ayarla.

Eğer Google Chrome kullanıyorsan Ayarlar sekmesinden Kullanacılar'a gelip Bu kullanıcıyı sil'i deneyebilirsin. Fakat bütün internet geçmişinin ve şifrelerinin silineceğini ve kesin bir çözüm olup olmayacağından emin olmadığımı söylemek isterim. :)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı