Qyc H3 vs H3 Pro vs Anker Q21i NC

kyu1111

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
acer nitro AN515-57
i11400h
3050ti
Öğrenciyim. H3 almayı düşünüyorum ama fiyat farkına değer diyorlar. H3 Pro bandına çıkmaya değer mi? Oyun vs oynamıyorum.

Hangi sebepten çıkılır diye düşündün?

Anker'in Q10, Q10i ve Q30'unu deneyimledim. İkisini aktif kullanıyorum. Araştırırken H3 ve H3 Pro'ya denk gelmiştim. H3 yerine H3 Pro tabii ki daha cazip çünkü Q21i düşünüyorsanız ona kıyasla daha uzun ömürlü ve daha güzel duruşu da var ona göre. Özellikleri de yeterli.

Anker'in Q10, Q10i ve Q30'unu deneyimledim. İkisini aktif kullanıyorum. Araştırırken H3 ve H3 Pro'ya denk gelmiştim. H3 yerine H3 Pro tabii ki daha cazip çünkü Q21i düşünüyorsanız ona kıyasla daha uzun ömürlü ve daha güzel duruşu da var ona göre. Özellikleri de yeterli.

Ben o bütçeye çıkmak istemiyorum esasında. H3 yeterli gibi düşünüyorum ancak herkes ısrarla H3 Pro tavsiye ediyor.

Ben o bütçeye çıkmak istemiyorum esasında. H3 yeterli gibi düşünüyorum ancak herkes ısrarla H3 Pro tavsiye ediyor.

Açıkçası hep "Çıkmak istemiyorum." düşüncesinden aldığım şeyler elimde kaldı. Bir kere alıp uzun yıllar kullanacağınız şey için bir kerelik çıkın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı