R.G Catalyst nedir?

TrYaSaR51

Hectopat
Daha fazla  
Eski bilgisayarımı birkaç CD'den fotoğraf almak için 3 yıl sonra açtım ve böyle bir dosyayla karşılaştım. İçi boş ama virüs falan değildir değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosya uzantisini kontrol edin, (exe, pdf..)
Ayrica, dosya 0KB ise yani ici bos ise virus degildir. Belkide zamaninda yanlislikla olusturulmus bir dosya olabilir.

"R.G. Catalyst", zamanının korsan oyun repacker'larından (şimdiki FitGirl, DODI gibi). Şimdiye kadar bi' - iki defa işim düşmüştü, kendim bi' sıkıntı yaşamadım.
Her zaman sağlamlardı diye biliyorum.

Sizin de bi' sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum ama virüs taraması vesaireyle uğraşıp - uğraşmamak size kalmış. Bana kalırsa bi' sıkıntı çıkmaz, başınıza bi' şey gelmez.
Yine de siz bilirsiniz tabii.

Son düzenleme:
"R.g. Catalyst", zamanının korsan oyun repacker'larından (şimdiki FitGirl, dodı gibi). Şimdiye kadar bi' - iki defa işim düşmüştü, kendim bi' sıkıntı yaşamadım.

Sizin de bi' sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum ama virüs taraması vesaireyle uğraşıp - uğraşmamak size kalmış.

Dosya uzantisini kontrol edin, (EXE, PDF..)
Ayrica, dosya 0KB ise yani ici bos ise virus degildir. Belkide zamaninda yanlislikla olusturulmus bir dosya olabilir.

Önceden bende bayağı crackle explotleri falan kurduğumdan dolayı direk temiz kurulum yapacağım teşekkürler cevaplarınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı