Gerkçek Bakanlığı
Hectopat
Arkadaşlar katılmak isteyenler ile saat 15.00'da haritanın sağ alt köşesinden başlayarak karadelik oluşturalım.
Bence karadelik gibi şeylerle uğraşmak yerine ufak bir Technopat simgesi yapabiliriz. Yer olarak da küçük toplulukları hedef alalım, zaten uzun süre koruyamayız simgeyi.
190, 884'daki 'Technoblade never dies!!!!!!' yazisini silip 'Technopat Sosyal' yazalim, ilk 6 harf zaten hazirBence karadelik gibi şeylerle uğraşmak yerine ufak bir Technopat simgesi yapabiliriz. Yer olarak da küçük toplulukları hedef alalım, zaten uzun süre koruyamayız simgeyi.
190, 884'daki 'Technoblade never dies!!!!!!' yazisini silip 'Technopat Sosyal' yazalim, ilk 6 harf zaten hazir
Eki Görüntüle 1349144
Hocam mumkunse siz de yardim edebilir misiniz yaziya? Tek basima yapmaya calisiyorum sanirim suan.
Tamamini boyamayalim, harfleri cevirelim. Ornegin, B harfini kolayca P yapabiliriz ki suan ona ugrasiyoruz.Kırmızıya boyayalım ilk 6 harf hariç.
Nerede bu göremiyorum?190, 884'daki 'Technoblade never dies!!!!!!' yazisini silip 'Technopat Sosyal' yazalim, ilk 6 harf zaten hazir
Eki Görüntüle 1349144
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.