L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 28 Aralık 2020 #1 Merhabalar, biliyorsunuz ki r10.net sitesinde üyelikler 1 Ocak'a kadar davetiye kodsuz yapılabiliyor. Buraya TC kimlik girmem ve fotoğrafımı atmam sorun teşkil eder mi?
Merhabalar, biliyorsunuz ki r10.net sitesinde üyelikler 1 Ocak'a kadar davetiye kodsuz yapılabiliyor. Buraya TC kimlik girmem ve fotoğrafımı atmam sorun teşkil eder mi?
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Aralık 2020 #21 Koalaya dedi: Anladım. Biraz profesyonel bir yer herhalde. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... "Biraz" değil hocam, globalde en aktif ve en kaliteli webmaster forum listesinde ilk üçe rahat girer. Ben Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Koalaya dedi: Anladım. Biraz profesyonel bir yer herhalde. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... "Biraz" değil hocam, globalde en aktif ve en kaliteli webmaster forum listesinde ilk üçe rahat girer. Ben Teşekkür ederim.