usta sitede sana verdikleri takma adı kullanıyosun telegram üzerinden dönüyor herşey.ismim mehmet ise sitede harun diye takma ad veriyolar ve siteye kişisel bilgi yüklemiyolar sadece üst yetkililer biliyor ismimi falan site sahibi falan ondan dolayı da biraz güvendim.Hocam neden böyle bir hata ettiniz olmaz olur mu ya devlet o siteyi patlatsa isminiz görüneceku
Olay TC kimlik numarasının açığa çıkması değil o illegal site bulunursa arkadaşın başı yanabilir.Yani T.C. kimlik numaraları 13-15 yaşında çocukların elinde cirit attığından dolayı artık kimlik numarasıyla yapılan çoğu şeyde illa bir şekilde izniniz alınır çok da korkmanıza gerek yok isteyen kişi zaten 2 sn de bulabilir.
En azından burdaki gerçek adınızı kaldırın ihbar felan gelirse şaşırmayın sonra.usta sitede sana verdikleri takma adı kullanıyosun telegram üzerinden dönüyor herşey.ismim mehmet ise sitede harun diye takma ad veriyolar ve siteye kişisel bilgi yüklemiyolar sadece üst yetkililer biliyor ismimi falan site sahibi falan ondan dolayı da biraz güvendim.
Olsun, ben kafamdan bulduğum birinin T.C. kimlik numarasını versem ne değişecek burada en sıkıntı yaratabilecek durum elinde kimliği tutarak özçekim yaptıysa sorun olabilir onun harici sorun olacağını düşünmüyorum.
Yani aslında sadece tcdir umarım. Yaşının 18 olması onu sorumlu etmiş sadece.Olsun, ben kafamdan bulduğum birinin TC kimlik numarasını versem ne değişecek burada en sıkıntı yaratabilecek durum elinde kimliği tutarak özçekim yaptıysa sorun olabilir onun harici sorun olacağını düşünmüyorum.
tam adım değil ondan problem olacağını sanmam.Olay TC kimlik numarasının açığa çıkması değil o illegal site bulunursa arkadaşın başı yanabilir.
En azından burdaki gerçek adınızı kaldırın ihbar felan gelirse şaşırmayın sonra.
özçekim yapmadım bi sorun olmaz yani.Olsun, ben kafamdan bulduğum birinin TC kimlik numarasını versem ne değişecek burada en sıkıntı yaratabilecek durum elinde kimliği tutarak özçekim yaptıysa sorun olabilir onun harici sorun olacağını düşünmüyorum.
Kuzenimin çalıştığı bet sitesine referansla işe alındım bu bilgiler istendi bende verdim. Bayağı güvenilir diye ama internetten biraz araştırınca korkmaya başladım bir şey olur mu? 18 yaşındayım.
kimlik fotoğrafı arkalı önlü.Yani aslında sadece tcdir umarım. Yaşının 18 olması onu sorumlu etmiş sadece.
Ciddi olamazsınız.kimlik fotoğrafı arkalı önlü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.