R125 vs CBR125R vs GSX-R 125

benmgtr

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben Kıvanç. 17 yaşındayım ve bu yaz sonu ikinci el bir 125CC racing motor almak istiyorum. Kafamda R125, CBR125R ve GSX-R 125 var fakat başka önerilere de açığım. Sizce ileride CC yükseltmek için satabileceğim, piyasası canlı olan 125CC hangi racing motorlar alınabilir? KTM yada Aprilla da düşünmüştüm ama Aprilla'nın piyasası pek canlı değil diyorlar ve KTM'de kilometresi arttıkça sıkıntı çıkartıyor diye duymuştum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yardım edecekler için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, ben kıvanç. 17 yaşındayım ve bu yaz sonu ikinci el bir 125CC racing motor almak istiyorum. Kafamda R125, CBR125R ve GSX-R 125 var fakat başka önerilere de açığım. Sizce ileride CC yükseltmek için satabileceğim, piyasası canlı olan 125CC hangi racing motorlar alınabilir? KTM'ya da aprilla da düşünmüştüm ama Aprilla'nın piyasası pek canlı değil diyorlar ve KTM'de kilometresi arttıkça sıkıntı çıkartıyor diye duymuştum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yardım edecekler için teşekkürler.

125CC uzun yıllar kullanmayacaksan çok para baymaya değmez bence de.

Arkadaşlar merhaba, ben Kıvanç. 17 yaşındayım ve bu yaz sonu ikinci el bir 125CC racing motor almak istiyorum. Kafamda R125, CBR125R ve GSX-R 125 var fakat başka önerilere de açığım. Sizce ileride CC yükseltmek için satabileceğim, piyasası canlı olan 125CC hangi racing motorlar alınabilir? KTM yada Aprilla da düşünmüştüm ama Aprilla'nın piyasası pek canlı değil diyorlar ve KTM'de kilometresi arttıkça sıkıntı çıkartıyor diye duymuştum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yardım edecekler için teşekkürler.
18'i bekleyip 250cc al derim. 125'liklerde iller arası yollarda motorun canı çıkıyor.

RKS SRK 125R almanı öneririm. Pahalı 125cc alırsan satman zor olur. A1 ehliyeti olan 18 yaş altı çocuklar dışında kimse 250'lik fiyatına 125'lik almıyor çünkü. RKS SRK 125R'ını al 100 bin TL civarına, kullanırsın A2 alana kadar.

Yüksek fiyatlı hiçbir 125 CC'nin piyasası canlı değil. Aalacağın motoru 2 sene sonra satacağım diye değil de kullanacağın için almayı düşün. Bu şekilde daha rahat hareket edersin.

Anladım teşekkürler.

125CC uzun yıllar kullanmayacaksan çok para baymaya değmez bence de.

18'i bekleyip 250CC al derim. 125'liklerde iller arası yollarda motorun canı çıkıyor.

Cevaplarınız için çok sağ olun gerçekten çok yardımcı oldunuz teşekkürler.

RKS SRK 125R almanı öneririm. Pahalı 125CC alırsan satman zor olur. A1 ehliyeti olan 18 yaş altı çocuklar dışında kimse 250'lik fiyatına 125'lik almıyor çünkü. RKS SRK 125R'ını al 100 bin TL civarına, kullanırsın A2 alana kadar.

Hemen bakacağım teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çin malı kesinlikle önermiyoruz diyerek konuya gireyim. 17 yaşında isen maksimum 1 sene sonra veya daha erken bir süreçte a2 ehliyet alabiliyorsun. Dolayısıyla ben sana 125cc motor önermem. Çünkü 1-2 ay sonra zaten sıkılacak bıkacaksın a2 ehliyetine de az bir şey kalmış hemen satma derdine gireceksin. O dediğin motorların da aktif pazarı çok düşük çünkü kimse öyle motorları tercih etmiyor. Sana önerim beklemen a2 ehliyeti beklemen beklemekten merak gelmez merak etme. Bütçeni biraz daha toparlarsın a2 ehliyetini alınca gönlünce istediğin bir motosikleti alırsın.

Çin malı kesinlikle önermiyoruz diyerek konuya gireyim. 17 yaşında isen maksimum 1 sene sonra veya daha erken bir süreçte a2 ehliyet alabiliyorsun. Dolayısıyla ben sana 125cc motor önermem. Çünkü 1-2 ay sonra zaten sıkılacak bıkacaksın a2 ehliyetine de az bir şey kalmış hemen satma derdine gireceksin. O dediğin motorların da aktif pazarı çok düşük çünkü kimse öyle motorları tercih etmiyor. Sana önerim beklemen a2 ehliyeti beklemen beklemekten merak gelmez merak etme. Bütçeni biraz daha toparlarsın a2 ehliyetini alınca gönlünce istediğin bir motosikleti alırsın.
Çin malı önermiyoruz derken bazıları yorumlarda alternatif olarak önermiş onlar adına dedim şimdi bunu da eklemezsem gelirler yamaha honda çin mi diye soranlar :)

Çin malı kesinlikle önermiyoruz diyerek konuya gireyim. 17 yaşında isen maksimum 1 sene sonra veya daha erken bir süreçte A2 ehliyet alabiliyorsun. Dolayısıyla ben sana 125CC motor önermem. Çünkü 1-2 ay sonra zaten sıkılacak bıkacaksın A2 ehliyetine de az bir şey kalmış hemen satma derdine gireceksin. O dediğin motorların da aktif pazarı çok düşük çünkü kimse öyle motorları tercih etmiyor. Sana önerim beklemen A2 ehliyeti beklemen beklemekten merak gelmez merak etme. Bütçeni biraz daha toparlarsın A2 ehliyetini alınca gönlünce istediğin bir motosikleti alırsın.

Çin malı önermiyoruz derken bazıları yorumlarda alternatif olarak önermiş onlar adına dedim şimdi bunu da eklemezsem gelirler Yamaha Honda Çin mi diye soranlar :)

Hocam bu yaz aslında altıma bir motor çekmek istiyorum o yüzden sanırım her şeye rağmen bir motor alacağım. Peki ya 125CC'lik motorlarda ikinci el piyasası en hareketli olanlar hangileridir? Pahalı 125ccliklere kimse girmiyor fakat ucuz 125cclik önerebileceğin motor var mı? Normalde Racing motorları çok hoş buluyorum fakat başka önerilere de elbette açığım.

Geçenlerde bir ilan görmüştüm adam makinenin beynine girmiş, yazılım attırmış, dişlilerle oynamış, egzoz taktırmış, kesicileri kaldırmış üstüne üstlük yetmezmiş gibi maksimum hızda bilmem kaç bin kilometre gazlamış bakımda sorunu çıkmaz diyor. Makinenin 1 aylık ömrü kalmış dokunsan dağılacak, adam gelmiş şöyle böyle diyor. Herkes profesyonel olmuş.

Son düzenleme:
Hocam bu yaz aslında altıma bir motor çekmek istiyorum o yüzden sanırım her şeye rağmen bir motor alacağım. Peki ya 125CC'lik motorlarda ikinci el piyasası en hareketli olanlar hangileridir? Pahalı 125ccliklere kimse girmiyor fakat ucuz 125cclik önerebileceğin motor var mı? Normalde Racing motorları çok hoş buluyorum fakat başka önerilere de elbette açığım.

Geçenlerde bir ilan görmüştüm adam makinenin beynine girmiş, yazılım attırmış, dişlilerle oynamış, egzoz taktırmış, kesicileri kaldırmış üstüne üstlük yetmezmiş gibi maksimum hızda bilmem kaç bin kilometre gazlamış bakımda sorunu çıkmaz diyor. Makinenin 1 aylık ömrü kalmış dokunsan dağılacak, adam gelmiş şöyle böyle diyor. Herkes profesyonel olmuş.
Tvs raider 125

Çin malı önermiyoruz derken bazıları yorumlarda alternatif olarak önermiş onlar adına dedim şimdi bunu da eklemezsem gelirler yamaha honda çin mi diye soranlar :)
Olay bütçede bitiyor. İyi fiyata alınırsa çin'li motorlarda kesinlikle sürülür. 90-100.000TL'lik bütçede ölü'nün de ölüsü 70-80K KM'de 12-13 yıllık CBR 250 R alacağıma ilk sahibinden en fazla 8-9K KM'de gider 250SR alırım kafam daha rahat olur.

CBR 125 R bakabilirsin güzel motordur. Racing sürdüğünü hissedersin ve yakışıklıdır. Piyasası biraz gereksiz pahalı ama ucuza temiz bulunursa neden alınmasın? Onun dışında RKS gibi markaların 125'lik racing'leri var ama pek fikrim yok o motorlar hakkında ve RKS pek de güzel marka değil. TVS Raider 125 senin için iyi bir tercih gibi duruyor.

Her şeyden önce ekipman almanı tavsiye ederim. Canından değerlisi yok. Gerekirse motoru düşük bir şey al ama ekipmanda parayı kısma. Olay yalnızca kaskta bitmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı