R2 2200G ve GTX 1050TI Sistem Görüntü Gelmiyor

Maliye25

Decapat
Yeni bir PC topladım. Ryzen 3 2200G, ADATA 3000MHz RAM, B350m-k anakart ve GTX 1050 TI ekran kartı var. Parçaları monte ettim. Açma düğmesine basıyorum, açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Ayrıca anakart USB girişleri de çalışmıyor. PSU'da 8 pin girişi olmadigi için 4 pini anakarttaki 8 pin girisine taķtım. Acaba bu mu problem oldu? Yani ekran kartına yeterli güç gelmiyor olabilir mi? İşlemci ve ekran kartı fanları calışıyor ama baska bir hareket yok. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar BIOS ekranına gelmiyor bilgisayar. Yani açma düğmesine bastıktan sonra ekrana hiçbir görüntü gelmiyor. BIOS'un açılması için ne yapabilirim?
Yani açma butonuna basınca anakartın markası ve akabinde İngilizce olarak gelen "Reboot and select proper device" yazısı gelmiyor. Yani sanki anakart fanları çalıştırmaktan başka bir şey yapmıyor.

Son düzenleme:
Yani monitöre hiç sinyal gelmemesi işlemciden midir? Anakartta speaker de yok. Rami çıkarınca sinyal de vermiyor. Anakartta da olabilir mi sorun?

Anladım. N11 aracılığıyla bir firmadan aldım. Bu durumda geri göndermem gerekecek sanırım. Teşekkür ederim. Sorunum çözüldüğünde burada paylaşırım.

Herkesin yazdığı gibi, benim de, hatta aynı ana karta sahibiz sizinle, 1. nesil bir işlemci takılım BIOS güncellemesi yapmazsanız bilgisayarınız açılmaz.
Anladım. N11 aracılığıyla bir firmadan aldım. Bu durumda geri göndermem gerekecek sanırım. Teşekkür ederim. Sorunum çözüldüğünde burada paylaşırım.
Geri göndermenize gerek yok. Teknik servise götürün, hemen BIOS güncellemesi yapıp vereceklerdir. 10 dakika sürmüyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı