Dogancanvural
Kilopat
Merhaba. Aslında araba manyağıyım fakat son zamanlarda motora sarmaya başladım. Eskiden 50 CC'lik bir Scooter'ım vardı. Hiç vitesli motor sahibi olmadım. Daha önce arkadaşların vitesli motorlarını kullandım ama deneyim sahibiyim denemez. Çocukluğum bisikletler ile geçti fakat bir motorun üzerine çıkmaya özellikle R25 gibi 249CC bir motorun üzerine çıkmadan size danışmak istedim. Öncelikle başlangıç olarak 125CC gibi öneriler ile gelmeyin. Kendimi bilirim, nerede basacağımı nerede duracağımı dabilirim. Asla tek teker yapmayı düşünmüyorum. R25'in bana zevk vereceğini de düşünüyorum açıkçası. Motorun yakışıklı ve sinirli duruşu, sesi ve piyasada sevilmesi beni etkiledi.
Şimdi biraz fiyattan bahsedelim. 2. el piyasasına baktığımda 0'dan daha pahalı olduğunu görüyorum. Yamaha'nın resmi sitesinde 150 bin lira iken sarı sitede 160-180 arası seyrediyor. Hala anlamış değilim, sıfırı stoklarda bulunamadığı için mi 2. eli pahalı? Yoksa başka bir sebep mi var? 2. sorum ise ilk defa vitesli motor kullananlara ne önerirsiniz, nelere dikkat etmeliyim? Son olarak aksi durumlarda satmak istediğimde elimden kolay çıkarabilecek miyim?
Şimdi biraz fiyattan bahsedelim. 2. el piyasasına baktığımda 0'dan daha pahalı olduğunu görüyorum. Yamaha'nın resmi sitesinde 150 bin lira iken sarı sitede 160-180 arası seyrediyor. Hala anlamış değilim, sıfırı stoklarda bulunamadığı için mi 2. eli pahalı? Yoksa başka bir sebep mi var? 2. sorum ise ilk defa vitesli motor kullananlara ne önerirsiniz, nelere dikkat etmeliyim? Son olarak aksi durumlarda satmak istediğimde elimden kolay çıkarabilecek miyim?