R25i-30 monitörde ghosting var mı?

Güle güle kullanın hocam. Videoya baktım sıkıştırma olduğundan pek anlaşılır değil ama sorun yok gibi gözüküyor. Aynı monitörden bende de var. 165 ve 180 Hz iki modda da test ettim. Bir şey bulamayınca kalıcı olarak 180 Hz kullanmaya başladım.

Kalıcı olarak nasıl oluyor? 30dk süreli olarak kullanılıyor.

Kapalı 6ms, seviye 2 3.7-4 civarıydı, seviye 4 ise 2ms küsur fakat görüntü bozuluyor.
Hocam gecikme ile çok işim yok. Tasarımcıyım, arada oyun oynuyorum onlar da hikayeli. Overdrive gerek var mıdır kapatayım mı bu koşullarda?

Kalıcı olarak nasıl oluyor? 30dk süreli olarak kullanılıyor.

Hazırladığım rehberden beridir 180Hz kullanıyorum. Herhangi bir sıfırlama, düşme, ısınma ya da saçmalama vs yapmadı.

Hazırladığım rehberden beridir 180Hz kullanıyorum. Herhangi bir sıfırlama, düşme, ısınma ya da saçmalama vs yapmadı.

Ne kadar süredir kullanıyorsunuz hocam herhangi bir sorunu olmaz değil mi?

Bir de HDR soracaktım, benim işime yarar bir şey mi? Windows üzerinden açmalı mıyım? Eksileri artıları nelerdir?

MPRT de açmıyorum o da gecikme süresi ile ilgili diye hatırlıyorum.

Bende ilerleyen zamanlarda almayı düşünüyorumda 0.5 ms diyor sitelerde o nasıl oluyor.

MPRT ile oluyor ancak önermem, parlaklığı çok kısıyor.

Bir de HDR soracaktım, benim işime yarar bir şey mi? Windows üzerinden açmalı mıyım? Eksileri artıları nelerdir?

MPRT de açmıyorum o da gecikme süresi ile ilgili diye hatırlıyorum.

HDR400 var ancak Windows yönetimi berbat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı