R25i vs G25F2

Arcadia0

Femtopat
Daha fazla  
2 farkli monitor sectim kendi ihtiyaclarim dogrultusunda ama hangisini secmeliyim buna karar verme konusunda sıkıntı cekiyorum. İkisinin de farkli yorumlarini gordum. Bu nedenle karar veremedim. Sizin fikirleriniz neler? Hangisini almak daha mantikli?
1.Gigabyte G25F2.
2.Lenovo Legion R25i-30
Lenovo Legion R25i-30 Monitör

Son düzenleyen: Moderatör:
2 farkli monitor sectim kendi ihtiyaclarim dogrultusunda ama hangisini secmeliyim buna karar verme konusunda sıkıntı cekiyorum. İkisinin de farkli yorumlarini gordum. Bu nedenle karar veremedim. Sizin fikirleriniz neler? Hangisini almak daha mantikli?
1.Gigabyte G25F2.
2.Lenovo Legion R25i-30
Lenovo Legion R25i-30 Monitör

Konudan bağımsız Lenovo'da kronik beyaz power LED'i sorunu var(sanırım). Yaklaşık 7 8 ay sonra LED sapıtmaya başlıyor. Evet bu büyük bir şey değil ama belirtmek istedim. Bunu yaşayan tek ben değilim. Ve OverDrive'ı 4 yapınca ghosting oluşuyor. Bunun dışında güzel bir monitör.

R25i-30 daha iyi monitör lakin satıcı güvenilirliğini bilemem.

Bu ikisi dışında 27" olur dersen 27G4227.

27 benim icin buyuk bu nedenle 24 tercih ettim ve cevabiniz icin tessekur ederim.

Konudan bağımsız Lenovo'da kronik beyaz Power LED'i sorunu var(sanırım). Yaklaşık 7 8 ay sonra LED sapıtmaya başlıyor. Evet bu büyük bir şey değil ama belirtmek istedim. Bunu yaşayan tek ben değilim. Ve OverDrive'ı 4 yapınca ghosting oluşuyor. Bunun dışında güzel bir monitör.

Sapitmaya basliyor derken ne oluyor biraz daha acabilir misiniz ve cevabiniz icin teşekkürler.

27 benim icin buyuk bu nedenle 24 tercih ettim ve cevabiniz icin tessekur ederim.

Sapitmaya basliyor derken ne oluyor biraz daha acabilir misiniz ve cevabiniz icin teşekkürler.

Bu konuda videosu var hocam. Led bazen 10dk boyunca ölüyor. Sonra kendi kafasına göre geri açılıyor.

Bu konuda videosu var hocam. LED bazen 10dk boyunca ölüyor. Sonra kendi kafasına göre geri açılıyor.

Anladim teşekkürler bilgilendirme icin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı