R27qe iade edilmeli mi?

01Asmodeus

Hectopat
Arkadaşlar merhaba ürünü 9-10 Aralık tarihinde aldım. Sol üstte 1 adet ölü piksel çıktı sizce iade etmeli miyim, veya değişim istemeli miyim? Ve ekran 2K olduğundan dolayı ölü pikseller daha zor gözüküyor başka yok gibi ama yine de emin olamıyorum. Sizce iade veya değişim istemeli miyim?

Arkadaşlar merhaba ürünü 9-10 Aralık tarihinde aldım. Sol üstte 1 adet ölü piksel çıktı sizce iade etmeli miyim, veya değişim istemeli miyim? Ve ekran 2K olduğundan dolayı ölü pikseller daha zor gözüküyor başka yok gibi ama yine de emin olamıyorum. Sizce iade veya değişim istemeli miyim?
Değişim talep et. Olmazsa iade et paranı al başka bir monitör al derim ama uyarayım fiyatlar hızla artıyor ocak ayında çıkacak olan e ticaret vergisi yüzünden.

Ölü pikselden bahsetmeyin. Memnun kalmadim diyin iade edin. Kusurlu ürün ile uğraşmak zorunda degilsiniz. Olu piksel derseniz garanti maranti ile uğraştırırlar.

Bu belirli bir miktarın altında ölü pixel varsa garantiye girmez diye bir dedikodu var aslına bakmak gerekiyor. Bana çok saçma geliyor bu durum da eğer gerçekten belirli bir miktar altında garantiye girmiyorsa ölü pixel falan hiç karıştırmamak lazım ki girse de karıştırmayın. Diğer üyenin dediği gibi paketleyin geri yollayın gitsin. Bir de şöyle bir şey de deniyor bu ölü pixelin çoğalma riski de var. Bunla çok uğraşılacak gibi değil sanki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı