R3 1200 AF ile R3 1200 farkı nedir?

R3 1200 AF ile yüzde 40 civarımı oluyor.
Stok modeli 14nm iken AF modeli 12nm hocam. Yani daha az ısınıcak ve güncel model olduğundan kesinlikle performans artışı olur. Bide sanırım onların stok fanları wraith stealth olarak geliyor. Her türlü 1200 af yi bekleyin ALICAKSANIZ. Lakin Rx 570 ekran kartının yanına MİNİMUM r5 1600 af yada r3 3300x almak zorundasınız.
 
Burada benchmark testleri atmak yasak gidin internetten bakın.
Ben baktım, darboğaz çok az seviyede. Piyasadaki tek Benchmark sitesi o bahsettiğiniz site değil. Youtube, veya herhangi bir yerden bir kanıt sunar mısınız dediğiniz şey için?
Ben atayım kaynağımı mesela:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Şu an 520 civarlarında satılıyor. Bir 2 hafta önce 421 TL idi. İkinci elden R5 1600 14nm bulabilirseniz onu tavsiye ederim.
O işlemci darboğaz olmadan RX560'ı besleye biliyor tek. RX570'te ufak caplı darboğaz yapıyor.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı