R3 1200 AF ve RX 560 sistem alınır mı?

Troll Face

Hectopat

Yukarıdaki sistemi Valorant, CS:GO ve MTA San Andreas tarzı oyunlar için kullanacağım. Dün akşam annemle babamı zar zor ikna edip almaya karar verdik. 1 ay önce 11 bin liraydı sistem, karne indirimi gelince bu fırsat kaçmaz dedim. Parçaların 2 sene garantisi var. Ben ortalama 6 sene kullanacağım bu sistemi dediğim oyunlarda, 1080p düşük ayarlarda. Sizce sistem benim ihtiyaçlarımı karşılar mı?

PC'de yapacaklarım: Oyun oynamak (sadece yukarıda belirttiklerim.), dizi izlemek, Spotify'den müzik dinlemek.
RAM'leri 2x8 yapıp güç kaynağını değiştirmeyi düşünüyorum.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
1080p düşük ayarlarda götürebilir ama daha geçen 7000 TL civarına GTX 1650 bir sistem çıkmıştı. Yani bekleyip yeni sistemleri takip ederseniz daha ucuza/aynı fiyata daha iyi şeyler bulabilirsiniz.
Hatta bir tane buldum bile:
GTX 1650 ve RX 560 karşılaştırması:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı parçaları ikinci el seçsek 5000 TL'ye bile toplanır. Para israfı bir sistem. İkinci el olmaz diyorsan yine aynı fiyata indirim takip edersen 1650S'li sistem denk getirmen mümkün.

Yukarıdaki sistemi Valorant, CS:GO ve MTA San Andreas tarzı oyunlar için kullanacağım. Dün akşam annemle babamı zar zor ikna edip almaya karar verdik. 1 ay önce 11 bin liraydı sistem, karne indirimi gelince bu fırsat kaçmaz dedim. Parçaların 2 sene garantisi var. Ben ortalama 6 sene kullanacağım bu sistemi dediğim oyunlarda, 1080p düşük ayarlarda. Sizce sistem benim ihtiyaçlarımı karşılar mı?

PC'de yapacaklarım: Oyun oynamak (sadece yukarıda belirttiklerim.), dizi izlemek, Spotify'den müzik dinlemek.
RAM'leri 2x8 yapıp güç kaynağını değiştirmeyi düşünüyorum.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Bu bütçede 1650/1650S'li sistemlere bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı