Çözüldü R3 1200 & GTX1050 Ti sistemde VGA ışığı yanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FelakEt

Hectopat
Yer
Muğla
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, ben oyun oynarken oyun çöktü ve bilgisayarı kapatamadım çünkü oyun izin vermedi, ben de mecbur güç tuşuna basılı tutup zorla kapattım. Açmak istediğimde görüntü gelmedi ve VGA ışığı yanıyor, ne yapabilirim?
Ekran kartını söküp taktım.
Ne olur ne olmaz diye RAM’leri de söküp taktım.
CMOS pilini çıkartıp taktım.
DisplayPort ve HDMI ile deniyorum görüntü alamıyorum.

MSI A320M PRO VH-PLUS
MSI GTX 1050Ti
G.Skill RipjawsV (2x8) 3200Mhz
AMD Ryzen 3 1200

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunun tam olarak neden kaynaklı olduğunu bilemiyorum ve ayrıca yakınımda da hiç tamirci yok düzgün. Bu bir anda oldu ve bu ekran kartı çok sorunlu bir karttı yanlış hatırlamıyorsam 1-2 sene önce konu açtım bakabilirsiniz ekran kartının sürekli çökmesi hakkında, bu sorun hala devam ediyordu, yine aynı şekilde oyun çöktü ama bu sefer bilgisayar hiç açılmadı.

Sonuç olarak tamirciye götürdüm ve sorunun anakarttan olduğu söylendi.
Anakart mortu çekmiş olabilir. En son vga ışığım yandığında ve bir ton şey deneyip görüntü alamadığımda pc yi tamirciye götürdüm. Anakartın üzerinde bir modül değiştirdi ve sorunum düzelmişti.

Bilgisayar tamircisine götürmeni tavsiye ederim.

Sorunun tam olarak neden kaynaklı olduğunu bilemiyorum ve ayrıca yakınımda da hiç tamirci yok düzgün. Bu bir anda oldu ve bu ekran kartı çok sorunlu bir karttı yanlış hatırlamıyorsam 1-2 sene önce konu açtım bakabilirsiniz ekran kartının sürekli çökmesi hakkında, bu sorun hala devam ediyordu, yine aynı şekilde oyun çöktü ama bu sefer bilgisayar hiç açılmadı.

Sonuç olarak tamirciye götürdüm ve sorunun anakarttan olduğu söylendi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı