R3 1200 RX 550 sistem ederi nedir?

Cemm1211

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 - RX 6650XT - 16 GB RAM - 500 GB SSD - EX-A320M
Merhaba arkadaşlar altta verdiğim sistemi kaça satabilirim fikirlerinizi merak ediyorum. Bu sistemi satıp üzerine bir miktar para ekleyerek iyi bir sistem almak istiyorum bu sebeple satacağım.

Detaylar:
-1 kere garantiye gönderildi (ekran kartı değiştirildi)
-Garantisi halen devam etmekte.
-PSU cızırtı sorunu bulunuyor (garantiye gönderilerek çözülebilir)
-Fan'dan tıkırtı geliyor ara sıra (muhtemelen tam takılamamış) (garantiye gönderilerek çözülebilir)
-Sistem 1 yıllık.

Sistem:
AMD Ryzen 3 1200 işlemci.
8 GB RAM.
240 GB SSD.
AMD RX 550 4 GB ekran kartı.
FOEM 400W güç kaynağı.
ASUS Prime A320M-R anakart.

Merhaba arkadaşlar altta verdiğim sistemi kaça satabilirim fikirlerinizi merak ediyorum. Bu sistemi satıp üzerine bir miktar para ekleyerek iyi bir sistem almak istiyorum bu sebeple satacağım.

Detaylar:
-1 kere garantiye gönderildi (ekran kartı değiştirildi)
-Garantisi halen devam etmekte.
-PSU cızırtı sorunu bulunuyor (garantiye gönderilerek çözülebilir)
-Fan'dan tıkırtı geliyor ara sıra (muhtemelen tam takılamamış) (garantiye gönderilerek çözülebilir)
-Sistem 1 yıllık.

Sistem:
AMD Ryzen 3 1200 işlemci.
8 GB RAM.
240 GB SSD.
AMD RX 550 4 GB ekran kartı.
FOEM 400W güç kaynağı.
ASUS Prime A320M-R anakart.

İşlemci 500 TL'ye gider RAM 250 SSD 300 ekran kartı 750 anakart 300 güç kaynağı 300 desen kasada varsa ona da bir miktar yazak 350 de o 2400 2600 arası kazıkla gitsin tabii RGB olayı bir başka :D ha 6 yıldır kullandığınız Wi-Fi adoptörünüde hediye yazın direk alırlar 5 TL e mouse. 10 TL'ye bit pazarından klavye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı