Herkese tekrar merhaba. 1-2 gün önce yeni hoparlör ile ilgili bir konu açmıştım. Bahsi geçen konuya şuradan ulaşabilirsiniz. Hoparlörüm geldi ve bilgisayara bağlayıp Witcher 3 oynadığımda PC aniden dondu ve sorunu çözene kadar oyun oynamaya korkuyorum. Arkadaşların dedikleri gibi sorunun PSU'dan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü hoparlörü bağladıktan sonra başladı. Sizce sorun neden kaynaklı? PSU'dan kaynaklı ise bana F/P denilebilecek orta - uzun vade kullanacağım bir PSU önerebilir misiniz? Teşekkür ederim.
FSP Hydro K 500 Serisi 80PLUS Bronze 500W Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bunları öneririm.
Tamam kesin öyledir. Tecrübe yoksa iddalaşmayın. Forumlardan okuduklarımla link atmıyorum ben.
High Power en kaliteli markalardan biri. Neden önermiyorsunuz anlamadım. Hatta High Power'ı eleştirip, Aerocool atmanız da ayrı bir mesele. @Ella Freya
High Power en kaliteli markalardan biri. Neden önermiyorsunuz anlamadım. Hatta High Power'ı eleştirip, Aerocool atmanız da ayrı bir mesele. @Ella Freya
@Cemo94 hocam kötü bir haberim var gerçek Nagas(Aopen markalı olan) PSU'lar sadece siyah fan kullanır size merdiven altı Nagas PSU denk gelmiş geçmiş olsun.