R3 1200 RX470 sistem PUBG'de drop yapıyor

İşletim sistemi
Windows 11
2600 kaç çekirdekti? 2600 uygun olmaz mı?
2600, 6 fiziksel çekirdeğe sahip. RX 470 ile işinizi görür ama dediğiniz gibi R3 3100 aslında oyun performansı olarak daha iyi ama online oyunlarda 4 çekirdek ile 6 çekirdek arasında fark olabiliyor. Günümüzünde çıkan oyunlarda da olabiliyor. Hızlı tıkanıyor 4 çekirdek.

2600, 6 fiziksel çekirdeğe sahip. RX 470 ile işinizi görür ama dediğiniz gibi R3 3100 aslında oyun performansı olarak daha iyi ama online oyunlarda 4 çekirdek ile 6 çekirdek arasında fark olabiliyor. Günümüzünde çıkan oyunlarda da olabiliyor. Hızlı tıkanıyor 4 çekirdek.
Şimdi 1400'e bir R5 3600 ilanı gördüm. Satıcı 2200'e RX5500XT vesaire de satıyor. Bana ucuz geldi. Sizece güvenilir midir? Tahmin varsa güzel olabilir.

Link burada.

Hocam PUBG için bence en az Ryzen 5 5600X işlemci gerekli artık hem önbellek sıkıntısı yok hem çekirdek.
İşte artık bilgisayarı satmama ramak kaldığı için köklü değişiklikler yapmıyorum. Ekstra o kadar bütçem de çıkmaz.

Şimdi 1400'e bir R5 3600 ilanı gördüm. Satıcı 2200'e RX5500XT vesaire de satıyor. Bana ucuz geldi. Sizece güvenilir midir? Tahmin varsa güzel olabilir.

Link burada.
Elden alabiliyorsanız dedikleri gibi test edebilirsiniz veya param güvende ile emin olabilirsiniz. "Havale sonrası kargo." muhabbetine hiç girmeyin. Fiyatı cidden ucuz ama fotoğraf yok, test yok sonuçta.

Elden alabiliyorsanız dedikleri gibi test edebilirsiniz veya param güvende ile emin olabilirsiniz. "Havale sonrası kargo." muhabbetine hiç girmeyin. Fiyatı cidden ucuz ama fotoğraf yok, test yok sonuçta.
Tamamdır. Ben fırsat yakalamaya çalışayım. Bulamazsam R5 2600 mü alayım yoksa R3 3100 mü?

@He stole my money Ekstra olarak topraklama pini kırık bir 3600 buldum. Topraklama pini kritik bir şey mi?

Tamamdır. Ben fırsat yakalamaya çalışayım. Bulamazsam R5 2600 mü alayım yoksa R3 3100 mü?

@He stole my money ekstra olarak topraklama PIN'i kırık bir 3600 buldum. Topraklama PIN'i kritik bir şey mi?

Hocam hiç yeni işlemci almaya kalkma köklü değişiklik yapmaya bak hazır sistemler 30-35k arası kafa ağrıtmaz ama tabii bütçe sıkıntı bir durum.

@He stole my money Ekstra olarak topraklama pini kırık bir 3600 buldum. Topraklama pini kritik bir şey mi?
Sayılabilir, hertürlü temiz birşey arayın. Olmadı direk R5 2600 alın bence.

Ne yazıkki daha güncel video bulamadım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı