R3 1200 RX470 sistem PUBG'de drop yapıyor

İşletim sistemi
Windows 11
Hocam hiç yeni işlemci almaya kalkma köklü değişiklik yapmaya bak hazır sistemler 30-35k arası kafa ağrıtmaz ama tabii bütçe sıkıntı bir durum.
Zaten bilgisayarı satacağım. Satıp motor alacağım. Yeteri kadar bilgisayar kullandım. Sıra
hayatın tadını çıkarmakta. :)
Sayılabilir, hertürlü temiz birşey arayın. Olmadı direk R5 2600 alın bence.

Ne yazıkki daha güncel video bulamadım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır. Çok teşekkür ederim. Ayrıca Giresun ve İstanbul'da elden teslimat yapılabiliyor diyor satıcı. Olmazsa 3600 alırım. Yardımlarınız için sağ olun.

Ryzen 3 3100 kullandığım işlemciler arasında en iyilerden, overclock potansiyeli yüksek bir işlemci ve stok soğutması ile kullanmak mümkün, döneminin işlemcilerinden İntel i3 10100F'i üstünde bir performansı vardı ve hatta daha iyi bir soğutma sistemim olsaydı neredeyse i5'in performansını yakalayacaktım sentetik testlerde. O kadar kötü bir işlemci değil Ryzen 3 3100.

Evet, Ryzen 3 3100 kağıt üzerinde ve fiyat performans olarak mükemmel bir işlemci lakin güncel oyunlarda çekirdek sayısına takılıyor. FC 24 online oynarken bile sıkıntı çıkarıyor. @Abstrack99
O zaman 2600 mü yoksa 3100 mü alayım?

2600 daha uzun vadeli. Zamanında AM4'e geçtiğimde Ryzen 3 3100 aldım birkaç ay sonra 3600'e geçmek durumunda kaldım çünkü yetmedi. Ama aynı fiyata 2600 almış olsaydım halen kullanıyor olurdum.
Tamamdır. Teşekkürler

1738597570876.png

Sonunda bir el atacaklar bu drop sorununa inşallah çözerler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı