R3 1200 sistem Valorant'ta kasıyor

Sarp Sert

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim. İnternette gezdiğim videolarda R3 1200 işlemcisi Valorant'ta herhangi bir FPS düşmesi yemiyor fakat bende sıklıkla işlemci kaynaklı takılmalar söz konusu. Neden yapabilir yorumlarınızı bekliyorum. İşlemciyi bir arkadaşımdan aldım yaklaşık 1 senedir sorunsuz kullanıyor ve herhangi bir drop vs. yaşamadığını söyledi

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim. İnternette gezdiğim videolarda R3 1200 işlemcisi Valorant'ta herhangi bir FPS düşmesi yemiyor fakat bende sıklıkla işlemci kaynaklı takılmalar söz konusu. Neden yapabilir yorumlarınızı bekliyorum. İşlemciyi bir arkadaşımdan aldım yaklaşık 1 senedir sorunsuz kullanıyor ve herhangi bir drop vs. yaşamadığını söyledi
Sıcaklık değerlerği ne durumda?

Sıcaklık değerlerği ne durumda?
Sıcaklık değerlerim 60 65 arasında

Hocam emin misiniz sorun ram kaynaklı olabilir,ayrıca emin olmak için sisteme test yapın.Prime95 ve AIDA64
Herhangi bir sorun çıkmadı başka bir işlemci takınca düzeliyor fakat bu işlemciyi takınca böyle bir sorun ile karşı karşıyayım. Fakat dediğim gibi arkadaşımın sisteminde R3 1200 işlemcisini kullanınca bir problem yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı