Bugün oyun oynarken sürekli oyunuma droplar girmeye başladı (bugünden öncesinde yoktu böyle bir sorun). Yakın zamanda herhangi bir donanımsal yazılımsal değişiklik yapmadım. Ama kaynak izleyicisinden işlemci kullanımlarına bakarken "System" isimli bir işlemin gereğinden fazla işlemci kullandığını fark ettim. CMD'den gerekli komutları kullanarak taramalar onarımlar vs. yaptım. "Allupdate.bat" dosyasını çalıştırdım (Microsoft'un önerileri üzerine). Ama hiçbir şey değişmedi. Resimlerde de görebilirsiniz bazı oyunlar açılır açılmaz ana menüsünde, bazı oyunlar ise oyun başlar başlamaz işlemci kullanımını %100'e dayıyor. Hatta bu "System" işlemi yeri geldi mi oyundan bile fazla işlemci kullanıyor. İnternette bulabildiğim her çözümü denedim ama işe yaramadı. Virüs taraması yaptığımda 3 adet sorunlu dosya buldu üçünü de sildim ama hiçbir şey değişmedi.
(3 adet resim aşağıda Drive linki olarak. Normal şekilde Sosyal'e ekleyemedim)
Temiz formatla işini çözersin çok ağır virüsler bunlar normal o kadar kullanması crack indirme veya Windows'u etkinleştirme KMSpico ile git ucuza Retail key al (eğer KMSpico kullanıyorsan)
Korsan Windows kullandığım kanısına nereden vardınız bilmiyorum ama Microsoft'un kendi sitesinden sağladığım Windows 10 yükleyicisi ile Windows 10 kullanıyordum. Sonrasında Insider ile Windows 11'e geçtim. Korsan herhangi bir şey kullandığım yok.
Temiz formatla işini çözersin çok ağır virüsler bunlar normal o kadar kullanması crack indirme veya Windows'u etkinleştirme KMSpico ile git ucuza Retail key al (eğer KMSpico kullanıyorsan)