Merhaba dün Fortnite'a girdiğimde oyunun fazla bir şekilde kastığını fark ettim ve FPS değerlerine bakmak için MSI Afterburner'ı açtım. Yaklaşık 10-15 FPS alıyordum ve ekran kartı belleğinin frekansı 331 MHz olarak gözüküyordu. Normalde olması gereken 667 MHz ve Afterburner'da da 667 MHz ayarlanmış olarak gözüküyordu. O nedenle bilgisayarı yeniden başlatmayı denedim ve bilgisayar BIOS'u açtı. BIOS'ta işlemci sıcaklığı 45° olarak gözuküyordu yani normal bir sıcaklıktaydi. RAM'i doğru bir şekilde algılıyordu, Windows'un yüklü olduğu SSD'yi algılıyordu o yüzden hiçbir değişiklik yapmadan çıkmayı denedim. Bilgisayar yeniden başlarken resmini koyduğum ekranda takılı kaldı. Fanlar çalışıyor, herhangi bir uyarı ışığı yanmıyor ama nedense o ekranda takılı kaldı. Bilgisayar yakın zamanda sorun göstermiyordu ve fiziksel darbe yememişti. Yardım edebilirseniz çok sevinirim.
Güç kaynağının düğmesini kapatıp güç kablosunu çektim, 10-15 sn güç düğmesine basılı tuttum sonra tekrar açtım bilgisayarı yine aynı ekran. Ayrıca bu ekranda klavyenin algılanmadığını söylemeyi unutmuşum.