R3 1200 sistemi yeniden başlattıktan sonra tekrar açılmıyor

359107

Hectopat
Makaleler
1
RAM
1x8 GB 2666 Mhz
SSD veya HDD modeli
Sandisk SSD Plus 240 GB
Ekran kartı
Gt 730
Anakart
Gigabyte B450M S2H
İşlemci
R3 1200
Merhaba dün Fortnite'a girdiğimde oyunun fazla bir şekilde kastığını fark ettim ve FPS değerlerine bakmak için MSI Afterburner'ı açtım. Yaklaşık 10-15 FPS alıyordum ve ekran kartı belleğinin frekansı 331 MHz olarak gözüküyordu. Normalde olması gereken 667 MHz ve Afterburner'da da 667 MHz ayarlanmış olarak gözüküyordu. O nedenle bilgisayarı yeniden başlatmayı denedim ve bilgisayar BIOS'u açtı. BIOS'ta işlemci sıcaklığı 45° olarak gözuküyordu yani normal bir sıcaklıktaydi. RAM'i doğru bir şekilde algılıyordu, Windows'un yüklü olduğu SSD'yi algılıyordu o yüzden hiçbir değişiklik yapmadan çıkmayı denedim. Bilgisayar yeniden başlarken resmini koyduğum ekranda takılı kaldı. Fanlar çalışıyor, herhangi bir uyarı ışığı yanmıyor ama nedense o ekranda takılı kaldı. Bilgisayar yakın zamanda sorun göstermiyordu ve fiziksel darbe yememişti. Yardım edebilirseniz çok sevinirim.

IMG_20221023_092700_8.jpg

Power kablosunu çekin ve start düğmesine 3-4 sn basılı tutmayı deneyin.
Güç kaynağının düğmesini kapatıp güç kablosunu çektim, 10-15 sn güç düğmesine basılı tuttum sonra tekrar açtım bilgisayarı yine aynı ekran. Ayrıca bu ekranda klavyenin algılanmadığını söylemeyi unutmuşum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı