R3 1200 ve GTX 1050TI Sistem PUBG Anlık Takılma Sorunu

ayctriyum

Kilopat
Daha fazla  
Ryzen 3 1200, GTX 1050 TI ve 2*8 16 GB 2400 MHz RAM'lerim var. Oyunda kafayı çevirince, koşarken veya arabayla giderken farketmiyor ve drop yiyor. Bu esnada GPU kullanımı anlık olarak düşüp, geri çıkıyor. HDD için Bad Sector testi yaptım, sorun çıkmadı. RAM'ler yeni, test etme gereği duymadım. Lütfen, yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcin ekran kartını besleyemediği için FPS drop oluyor. İşlemcini yükseltmen gerekiyor.

Hayır R3 1200 GTX 1050Ti ile darboğaz yapmaz. Yanlış bilgilendirme yapmayın.

Ryzen ilk seri işlemcilerin 1080p’ de performansı düşük. Nedeni tek çekirdek performansının düşük olması. Sorun bundan kaynaklanıyor olabilir, ama emin olamadım. Daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Aynı sorun bende de vardı. Ryzen 3 ü Ryzen 2600 ile değiştirdim sonuç hala aynı. 8gb ram var sistemimde. Fps 70-75'den bir anda 64 e falan düşüyor, sorun devam ediyor. Artık ram'den şüpheleniyorum.

En başından beri böyle şeyler yaşıyor muydunuz yoksa sonradan mı olmaya başladı durum.
Ekran kartı sürücülerini DDU ile kaldırıp kendi sitesinden sürücüleri kurun.
Bu arada anakartınızın modeli ne ve biosu güncel mi?

Son düzenleme:
En başından beri yaşıyorum. Anakart modelim MSI B350M PRO VD PLUS Bios güncel 2 gun önce DDU ile sürücülerimi kaldırıp tekrar yukledim sorun devam etti belleklerimi genede memtest86 ile test ettim onlardada sorun çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…