GTX 1080 PUBG Anlık Takılma Sorunu

Mehmet Erbaş

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Muhasebe Elemanı
Merhaba arkadaşlar. PUBG'de oyun ayarlarım 1080p çözünürlükte sadece kenar yumuşatma ve doku yüksekte, diğer ayarlar en düşük ayarda. Oyunda 100 üstü FPS almaktayım fakat etrafa bakarken oyun anlık takılmalar oluyor. Bu da oyundan zevk alamıyorum. Sinirden kaç aydır oynamıyordum. Arkadaşlar çağırınca girdim sorun yine aynı. Oyun SSD'de yüklü. Sistem özellikleri. İ7 7700k, 16GB RAM 3000MHz hızında ve GTX1080. Windows 10 orijinal ve her şey günceldir. Bu sorun sizde de oluyor mu? Çözümü var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. PUBG'de oyun ayarlarım 1080p çözünürlükte sadece kenar yumuşatma ve doku yüksekte, diğer ayarlar en düşük ayarda. Oyunda 100 üstü FPS almaktayım fakat etrafa bakarken oyun anlık takılmalar oluyor. Bu da oyundan zevk alamıyorum. Sinirden kaç aydır oynamıyordum. Arkadaşlar çağırınca girdim sorun yine aynı. Oyun SSD'de yüklü. Sistem özellikleri. İ7 7700k, 16GB RAM 3000MHz hızında ve GTX1080. Windows 10 orijinal ve her şey günceldir. Bu sorun sizde de oluyor mu? Çözümü var mi?

Bende de ayni sorun var. Vikendi haritası geldiğinden beri böyle.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı