R3 1200 ve GTX 1060, Rainbow Six Siege sorunu

fatihayas11

Centipat
Rainbow Six Siege oyununu açıyorum, lütfen bir tuşa basınız a gelip tuşa basınca, oyun donuyor cevap vermiyor.

Oyun Steam kütüphanemde ve uPlay kütüphanemde ayrı ayrı bulunmakta. İkisinde de aynı sorun var.

Process Monitor ile hata raporu oluşturdum. İnceleyip yardım ederseniz sevinirim.
Sistem:
AMD Ryzen 3 1200 işlemci.
ASRock AB350M micro ATX AM4 anakart.
Team Dark T-Force 2x4GB 2666MHz.
Galax GTX 1060 OC 3GB: Güncel.
TX K8 500W kasa.
Windows 10: Güncel.

Ekran Alıntısı.PNG

Burada oyun donuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sistemde hiçbir sorun olmadan oynuyordum size silip yüklemenizi önersem en basit sey budur ama oyun 90GB indirme yapıyor.
Oyunu 5 defa tamamen silip tekrar kurdum olmadı, dedim belki Windows ile alakalıdır, sisteme format attım bir daha kurdum sorun yine çözülmedi, kafayı yiyeceğim artık, oynamayı çok istiyorum ama bir türlü sorunu çözemedim.
Arkadaşlar az önce Call of Dutty War Zone indirdim aynı sorun ondada oldu, açılış ekranında intro giriyor sonra donuyor. Neden kaynaklanıyor olabilir bu?
Rainbow Six Siege oyununu açıyorum, lütfen bir tuşa basınız a gelip tuşa basınca, oyun donuyor cevap vermiyor.

Oyun Steam kütüphanemde ve uPlay kütüphanemde ayrı ayrı bulunmakta. İkisinde de aynı sorun var.

Process Monitor ile hata raporu oluşturdum. İnceleyip yardım ederseniz sevinirim.
Sistem:
AMD Ryzen 3 1200 işlemci.
ASRock AB350M micro ATX AM4 anakart.
Team Dark T-Force 2x4GB 2666MHz.
Galax GTX 1060 OC 3GB: Güncel.
TX K8 500W kasa.
Windows 10: Güncel.

Eki Görüntüle 517082

Burada oyun donuyor.
Arkadaşlar az önce Call of Dutty War Zone indirdim aynı sorun ondada oldu, açılış ekranında intro giriyor sonra donuyor. Neden kaynaklanıyor olabilir bu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı