R3 1200 ve GTX1050 Ti PC iyi mi?

Nereden bu kanıya vardınız CS:GO ve Valorant'ı 1080p yüksek ayarda 100+ FPS oynayınca yetersiz mi oluyor?
Arkadaş Unity ile oyun yapmak istemiş. Ne tarz oyunlar yapacağını belirtmemiş. Konuyu okumadan faydasız cevaplar vermemeye özen gösterin.

1000 TL'yi siz vereceksiniz herhalde.

Hocam 2. el olarak bu sistem alınmaz demeye çalıştığım oydu. Buna 3000 vermektense sabreder para koyarım 4000'e Ryzen 3100'lü 1650'li sistem alırım. Onu anlatmak istedim.

Arkadaş Unity ile oyun yapmak istemiş. Ne tarz oyunlar yapacağını belirtmemiş. Konuyu okumadan faydasız cevaplar vermemeye özen gösterin.

Unity dışında gameguru gibi oyun motorlarını çalıştırsa da olur ama Unity'de 2D oyun yapacağım olursa.
Adam açıklamada Full ayarlarda Valorant 150 200 FPS CS:GO ise 200 FPS aldığını söyledi. Ondan sormak istedim.
Hocam 2. el olarak bu sistem alınmaz demeye çalıştığım oydu. Buna 3000 vermektense sabreder para koyarım 4000'e Ryzen 3100'lü 1650'li sistem alırım. Onu anlatmak istedim.

Kanka durumum pek iyi değil de ondan sormak istedim yoksa bende 4000 5000 veya 6000 TL PC toplamayı.

Adam açıklamada Full ayarlarda Valorant 150 200 FPS CS:GO ise 200 FPS aldığını söyledi
İnandırıcı gelmiyor. APU sistem düşünebilirsiniz ama bu sistem 150 - 200 FPS vermese de 60 FPS altına düşmez diye düşünüyorum.

Unity dışında gameguru gibi oyun motorlarını çalıştırsa da olur ama Unity'de 2D oyun yapacağım olursa.
Adam açıklamada Full ayarlarda Valorant 150 200 FPS CS:GO ise 200 FPS aldığını söyledi. Ondan sormak istedim.

Kanka durumum pek iyi değil de ondan sormak istedim yoksa bende 4000 5000 veya 6000 TL PC toplamayı.

Anladım kanka. Ama şöyle bir durum var o oyunlar ciddi optimizasyon güncellemelefi alıyorlar. Ek olarak düşük ayaralarda alıyordur bu FPS değerlerini. Eğer 2D ya da güç istemeyen grafiklerde oyun yapacaksan APU bir sistem al. 2. el olarak alınmaz bu sistem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı