R3 1200 ve RX 560 vs i3 9100F ve GTX 1050 Ti

Hüseyin03300

Hectopat

Hangisi daha iyi?

10-15 yaş aralığında baba parasıyla AMD sistem almış gibi hareketler sergileyen fanboy velet sürüsünün içler acısı halini görmek ne üzücü, resmen IQ düşürme seansındayız, Allah ıslah etsin. Kullanıcıya tek bir sözüm var; ilerleyen dönemlerde bilgisayarınıza yükseltme yapmak istediğiniz zaman birinci sistemin geliştirmeye daha açık ve maddi anlamda bütçenizi Intel tabanında olduğu gibi fazla zorlamayacak olmasından dolayı daha mantıklı duruyor, RX 560'le de 1050 Ti hemen hemen birbirleriyle benzer güçte kartlar, 9100F ve R3 1200 de hemen hemen çoğu oyunda bu kartları besleyecek kapasitede olduğu için şu an için gözle görülür bir performans uçurumu oluşmayacaktır. Karar sizin; ben 1. makineyi öneriyorum.

Ek olarak @UBerk'in önermiş olduğu kombin alternatifleri daha alınası duruyor, böylesi çok daha sağlıklı ve mantıklı olacaktır.

Son düzenleme:

En iyi cevap seçilmesi lazım.

intel olan sistem daha iyi kanka i3 9100f 3200g yi bile geçiyor fps de 1200 ü hayli hayli geçer ve 350 w psu ve 80+ sertifikası yoksa alma.Toplayacaksan kendin topla böyle siteler dandik kasa veriyolar alacaksan ısiqli misiqli rgb kasa al derim :dd.

İntel işlemci ile arkada çok program açıp veya yayık yapıp veya montaj veya oyun oynarken zorlamıyacağına inanıyor musun.
Bir şey yazmayayım diyorum ama zor duruyorum. Hayırdır kardeşim AMD düzenli olarak para mı yolluyor sana ne bu fanboyluk?

Kanka biraz daha biriktirebiliyorsan biriktir bari bilgisayarın uzun vadeli olsun 4500 den aşşağı bir fiyata bal gibi pc toplarsın bunlar gidici eski ekran kartları var ama biriktiremem falan diyorsan sana kalmış sen bilirsin.

2'Si arasindan 2. sistem. 1050 Ti 560 a yakın ama biraz daha performanslı. 9100F'de 1200 AF'den daha performanslı. 2. sistemin eksisi önü kapalı bir sistem eğer ben daha sonra para biriktirir 1600 AF veya daha iyi bir işlemci alirim diyorsaniz 1200 AF'li sistemi alın. Bana kalırsa 2'sini de almam. Ayrı ayrı 1200 AF RX 570 sığar gibi B450 anakart koyduğunuz zaman ileriye dönük de olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…