R3 1200AF RX 570 4GB sistem alınır mı?

Detaylar ekteki resimde. Ben sorduğumda CS'yi 80-90 FPS açtığını GTA V de iyi grafiklerle oynatıyor dedi. Dediği gibi oynatır mı?

IMG-20251220-WA0001(1).jpg

Detaylar ekteki resimde. Ben sorduğumda CS'yi 80-90 FPS açtığını GTA V de iyi grafiklerle oynatıyor dedi. Dediği gibi oynatır mı?

Eki Görüntüle 2625189

4-5 bine verirse alınabilir belki ama GTA V çerez oyunu zaten artık. HD 5570 bile oynatıyordu 35 40 FPS bile olsa. Ama dediğim gibi 4 bine belki alınabilir. Sadece demek istediğim yeni oyunlardan beklentiniz olmasın, zaten RAM 8 GB miş. Windows kendisi 4 kullanıyor. 8'lik yetmez artık, en az 16 gerek. Bu arada hafızası da yok denecek kadar az. 1-2 oyundan başka indiremezsin.

4-5 bine verirse alınabilir belki ama GTA V çerez oyunu zaten artık. HD 5570 bile oynatıyordu 35 40 FPS bile olsa. Ama dediğim gibi 4 bine belki alınabilir. Sadece demek istediğim yeni oyunlardan beklentiniz olmasın, zaten RAM 8 GB miş. Windows kendisi 4 kullanıyor. 8'lik yetmez artık, en az 16 gerek. Bu arada hafızası da yok denecek kadar az. 1-2 oyundan başka indiremezsin.

Teşekkür ederim peki kendim ekstra olarak RAM ekleyebilir miyim ve kaçlık RAM takabilirim.

Gayet makbul ama almadan önce bilgisayardan anlayan veya bilgisayarciya götür testlerini yapsın yanina 16 GB RAM eklersen AAA oyunları değil de düşük orta oynatır eğer istersen termal macun soğutucu onereyim ter tertemiz olsun.

Evet önerirseniz çok iyi olur.

Net bir sayı veremem ama bu kasayı aldıktan sonra RAM ekleyeceğim uygun fiyatlı olursa iyi olur.

Sıfır RAM'ler bayağı pahalandı. Alabilirseniz bakın da bu kasanın fiyatına alırsınız anca maalesef ki. İkinci el bulabilirseniz güvenilir şekilde alabilirsiniz. Kasadaki RAM ile uyumlu olması için RAM'in MHz'sine bakın ve aynı değere sahip olandan alın(DDR4). Ayrıca CL değerleri de aynı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı