R3 1300X Sistem alınır mı?

Nanokatalog problem firma, ya da bana denk geldi bilmiyorum.
Nanolog'un depoları Avrupa'da bunu alırken göz önünde bulundurun her zaman. Ben Nanolog'tan bir anakart almıştım. 14 günde ulaştı elime ama ben durumun farkındaydım aciliyetim yoktu. Bunu bilerek aldım yani. Bir sorun çıkması durumunda Avrupa'ya geri gönderilecekti falandı filandı. Yani risk aldım. Çünkü piyasa fiyatının baya altındaydı. Yani demem o ki bir ürün aşırı ucuzsa dikkatlı olun.

Büyük ihtimal sen Skylake modlu bir anakart aldın. İşlemci olarak Kaby Lake işlemci alırken sorun her zaman. Yoksa böyle insanlarla Türkiye'de çok uğraşırsınız. Umarım en kısa sürede sorununu çözerler ve seni uğraştırmazlar.

Yok aynı durum sayılır ama farklı bir anakartta yaşadım, AM4 soketler genelde Ryzen serisi için kullanıldığından Athlon serisi işlemcim BIOS ile uyum sağlamadı zannımca, bunu ilk yolladığımda belirtmiştim ama adam beni 1 hafta sonra arayıp bu ana kartın problemi neydi deyince şaşırdım açıkçası. Bu hafta gelecek bakalım sorun çözülmezse RAM değiştireceğim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı