hocam bütçe bilmiyorum hangi parçaları alacağımı ne kadar tutabileceğini bilmediğimden. Ve SSd dediğin yani bilgisayarın üzerinde olan harddisk var oda 1 tb.Güçlenebilir. Bütçe nedir ve SSD mi kullanıyorsunuz?
hocam bütçe bilmiyorum hangi parçaları alacağımı ne kadar tutabileceğini bilmediğimden. Ve SSd dediğin yani bilgisayarın üzerinde olan harddisk var oda 1 tb.Güçlenebilir. Bütçe nedir ve SSD mi kullanıyorsunuz?
5K uygun mudur? 5000 TL ayırabilir misiniz? @mstfa26hocam bütçeyide bilemiyorum çünkü fiyatları bilmiyorum, hep parçaların tecrübesizliğinden hem de cahillik mi diyim artık. :/
teşekkürler.RAM 2x8 yapılabilir.
sadece işlemcimi hocam yoksa başlangıç olarakmıPubg mobile işlemciye bakan bir oyun işlemci güçlendirin
hocam bunları siz bilgisayarı ortalama düzene getirecek ve düzenli oynuyabileceğim için yazdınız galiba değilmi? çünkü bütçe siz sormadınız ve benimde bütçeyi belirtemediğim için kusura bakmayın cümleten5600, RTX 40xx ekran kartı, 2x8 GB RAM ve SSD aldın mı bu iş tamamdır.
Daha kötü öneriler olamazdı sanırım. RTX 4000 serisi bir kart ayrı ironi, 1x8 RAM ayrı ironi. İşlemciyi, kartı, RAM'i, SSD'yi değiştiriyor ama anakartı değiştirmiyor. B350 anakarta RTX 4000 serisi kart takacak.onu yapacağına direkt satsın, başka sistem alsın.
Para vermeye baya da gerek var. Hâlâ sağlam soket. Arkadaşın 8 GB RAM'i varken, sen 8 GB öneriyorsun.Arkadaşın bütçesi belli değil bütçe söylerse ona göre bir şeyler yapılabilir bu bütçede en alınabilir şeyler bunlar ayrıca AM4 soket değil mi neden takamasin zaten ölü bir soket para vermeye gerek yok.
5K uygun mudur? 5000 TL ayırabilir misiniz? @mstfa26
Para vermeye bayağı da gerek var. Hâlâ sağlam soket. Arkadaşın 8 GB RAM'i varken, sen 8 GB öneriyorsun.
evet bunların toplamına hocam anladımSadece işlemciye değil hocam.
Anasayfa - tekramarket.com | Güvenilir Sanal Mağazanız
notebook, tablet, bilgisayar, oyuncu ürünleri ve bir çok ürün uygun fiyatlarla tekramarket.com'da.www.tekramarket.com
Kioxia Exceria Plus G2 500GB LRD20Z500GG8 NVMe 3D 3400/3200 MB/s M.2 SSD
www.Gamemar.com, Gamemar ile Oyun Deneyiminizi Bir Ãst Seviyeye TaÅıyın! Hemen Gamemar'ı ziyaret edin ve oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taÅıyacak ekipmanları keÅfedin!, Kioxia Exceria Plus G2 500GB LRD20Z500GG8 NVMe 3D 3400/3200 MB/s M.2 SSD, ADAD6TOS0005, SSD, Kioxia, 35,99 USD +...www.gamemar.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.