R3 2200G 2.el sistem alınır mı?

O fiyata R3 3200G toplanmıyor muydu? Ayrıca yanlış görmediysem sistemde SSD yok.
R5 3400G alınıyor.

Ürünün açıklaması;
APU SİSTEMDİR. EKRAN KARTSIZ COGU OYUNU OYNATIR. Hemen hemen her oyunu 1080P 60FPS oynatır. Kasa ve RAM'ler sıfırdır. Diğer çoğu parça garantili. Ciddi alıcı ile pazarlık yapılır. Parçaların kalitesini göz önüne alarak yorum yapın lütfen. ★Ryzen 3 2200G kutulu işlemci ★Gigabyte B450 S2H kutulu faturalı ve garantili, M2 SSD slotlu, RGB girişli anakart ★8+8 Toplam 16GB 3200MHZ Adata Gammix D30 Kırmızı kutulu faturalı ve garantili sıfır RAM'ler ★Sharkoon WPC 550, 550W 80+ Bronze Sleeve (simsiyah kablolu) garantili PSU ★500GB Samsung HDD ★Aigo DTM-21 White, Temperli camlı, menteşeli cama sahip kutulu faturalı ve garantili sıfır kasa + aerocool LED'siz sıfır fan (RGB olan fan dahil değildir) HDD İÇİNDE KENDİ BİLGİLERİM OLDUĞU İCİN SİSTEM FİYATTAN DÜŞÜLEREK HDD'SİZ VERİLECEKTİR.
Sıfır kasa diyor ayrıca. Hmm sıfırsa alınır.
Bütçe arttırıp aşağıda ki sistemi al, R3 2200G sisteme o fiyat fazla;

2 adet.

3500~ TL.
Hocam APU sistemlerde dual channel RAM kullanmak zorunlu. FPS tek RAM kullanınca çok düşüyor.

R5 3400G alınıyor.
Anakart A320 giriş seviyesi bir anakart, RAM'i 8x2 yapmak şart, Anakartı ve RAM'i 16 yapınca 3500~ TL ediyor yine.

Arkadaşlar herkese merhaba, Letgo'da gördüğüm bu sistemi almak istedim sizce alınır mı?
1)Oyun ve öğrenci odaklı bir sistem olacak.
2)Oynadığım oyunlar ağır değil (CS:GO, PUBG Mobile, Rocket League)
3) Anakart ve PSU zamanla parça upgrade ini kabul eder mi?
Benim ayrıca kendi R7 240 ekran kartım var onu taksam nasıl olur?

3000TL'ye ikinci el Ryzen 5 1500X +RX580 sistem dizilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı