Sistem:
Merhabalar, sistemimi alalı 4 gün oldu. Kendim topladım. Toplarken ve topladıktan sonra olan sorunlar şu şekilde:
@Recep Baltaş @er36po @BilgisayarKurdu @Murat5038 @Mikail Fidan @BERWAR @Asım Demir @Akif @claus
- Ryzen 3 2200G,
- Gigabyte AB350m D3V,
- Power Boost C013B dahili 500W PSU,
- Kingston HyperX Fury 2x4 2400 MHz CL15 RAM,
- WD my Passport Ultra 1TB harici hard disk.
Merhabalar, sistemimi alalı 4 gün oldu. Kendim topladım. Toplarken ve topladıktan sonra olan sorunlar şu şekilde:
- Anakart BIOS güncel değildi servise gidip F24c BIOS yüklendi. (Anakartın sitesinde en son F23 gözüküyor.)
- Anakart toplarken işlemci ve soğutucu takıldıktan sonra 50 cm yükseklikten yumuşak bir şekilde halıya düştü.
- Fanlardan birisini hem anakart fan portuna hemde PSU'ya bağladım. Aynı zamanda bu kablo sata kablosu olarak devam ediyordu ve HDD'e bağladım. Bu yüzden ilk açılışta kablo eridi bende o kabloyu kestim. HDD normalde çalışıyordu bu sanırım bu olaydan sonra bozuldu. Taktığım bilgisayarlar takılıyken donmaya başladı.
- HDD bozulduğu için Windows'u harici diske kurdum. Şu an Windows to go olarak çalışıyor.
- İşlemci soğutucuyu önce yamuk taktım sonra düzelttim düzleştiğinden ve iyi taktığımdan eminim.
- Şu an oyunlarda FPS drop yiyorum işlemci kullanımı 80 90'dan aşağı inmiyor. Dakikada 5 6 kez kullanım 100 oluyor drop yiyorum ve Discord gidiyor.
- Ne yaptıysam GPU kullanımına bakamadım görev yöneticisinde de %1 gözüküyor.
@Recep Baltaş @er36po @BilgisayarKurdu @Murat5038 @Mikail Fidan @BERWAR @Asım Demir @Akif @claus
Son düzenleyen: Moderatör: