Can Gürbüz1 Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 147 17 Haziran 2020 #1 AMD Ryzen 3 2200 RX 570 4 GB 16 GB RAM 3200 MHz kaç FPS alırım?
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 17 Haziran 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Can Gürbüz1 Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 147 17 Haziran 2020 #3 Bogazitchy dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... OBS'den yayın yapılabilir mi sence CS:GO sadece. Bir de 1024X768 en düşük ayarlarda oynayacağım yayında herkes aynı oynuyor. Artı 0 Eksi
Bogazitchy dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... OBS'den yayın yapılabilir mi sence CS:GO sadece. Bir de 1024X768 en düşük ayarlarda oynayacağım yayında herkes aynı oynuyor.
Nihilianth Decipat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.198 Çözümler 4 17 Haziran 2020 #4 Bogazitchy dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bakiyim diye izledim, kör oldum. Artı 0 Eksi
Bogazitchy dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bakiyim diye izledim, kör oldum.