R3 2200G GTX970'e darboğaz yapar mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba. Elimde şu an GTX1050 var ancak satıp üstüen azıcık ekleyip GTX970 alabiliyorum. Kart hoşuma gitti ancak darboğaz yapar mı? Şu an işlemci değiştirme imkanım yok. En yakın 3-4 ay sonra değiştirebilirim. Bu kart GTX1650 besliyorsa GTX970 de besler diye düşünüyorum.
(%10 darboğaz kabul edebilirim, 1050'den iyi olacaktır.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video ne kadar güvenilir bilmem.

Ama videoya göre çoğu zaman GTX970 %99 iken 2200G en fazla 75% oluyor.

Yani şöyle bakınca zaten 2200G güncel olmasa bile 970'e nazaran daha yeni.

Biraz grafik arttırmak ile darboğaz olsa bile önlenebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Video ne kadar güvenilir bilmem.

Ama videoya göre çoğu zaman GTX970 %99 iken 2200G en fazla 75% oluyor.

Yani şöyle bakınca zaten 2200G güncel olmasa bile 970'e nazaran daha yeni.

Biraz grafik arttırmak ile darboğaz olsa bile önlenebilir.

Evet gerçekten de besleyebildiğini görmek güzel. Teşekkür ederim.

Hocam biz GTX 1050 Ti besleyemedik 2200G ile. 970'de 1060 dengi bir kart, besleyecegini hiç sanmıyorum. 2200G'yi satıp aynı paralara R5 1600 AF alırsanız daha iyi olur.

1050 Ti nasıl besleyemediniz? 1050 Ti'ı çok rahat kaldıracak bir işlemci 2200G.

Hocam biz GTX 1050Tİ besleyemedik 2200G ile. 970'de 1060 dengi bir kart, besleyecegini hiç sanmıyorum. 2200G'yi satıp aynı paralara R5 1600AF alırsanız daha iyi olur.

Ne demiş büyük üstat Namık Kemal: At yalanı...

Technopat bile sistem toplayıp sorunsuzca kullanıyor ama bir siz sorun yaşıyorsunuz açıklar mısın?

Technopat bile bu kombinasyonla sistem topladıysa benim bilgime ek olarak araştırma yapıp alabilirsin.

Siz yemini iyi vermemişsiniz ondandır ben besleyenleri gördüm.
Overclock ile beslemişlerdir. Stok halde besleyemedi bizim sistemde. Yemden kastınız güç falansa 650W Sharkoon PSU vardı.

Benim abartma seviyem.
Aynen kanka, yalan borcum var zaten konu sahibine 😀

Ne demiş büyük üstat Namık Kemal: At yalanı...

Technopat bile sistem toplayıp sorunsuzca kullanıyor ama bir siz sorun yaşıyorsunuz açıklar mısın?

Technopat bile bu kombinasyonla sistem topladıysa benim bilgime ek olarak araştırma yapıp alabilirsin.

Hocam yalan borcum mu var? Yani yalan söylesem elime bir şey de geçmeyecek, sanki çıkarım var bu şeyden😃 hemen at yalanı falan hoş olmuyor. Forza, GTA V denedik %10-15 kadar darboğaz oldu. Çift kanal 16GB RAM vardı sistemde. 2 sene kadar oldu bu olay. İşlemciyi satıp daha uyguna 1600AF alıp sorunu çözmüştük.

Alırken ufak bir araştırma yaptık, RX 570-1060 3GB besliyor max dediler. Arkadaş illa sıfır isteyince 1050Tİ aldı, yukarda dediğim oyunları deneyebildik ve darboğaz oldu.

Son düzenleme:
Overclock ile beslemişlerdir. Stok halde besleyemedi bizim sistemde. Yemden kastınız güç falansa 650W Sharkoon PSU vardı.

Aynen kanka, yalan borcum var zaten konu sahibine 😀

Hocam yalan borcum mu var? Forza, GTA V denedik %10-15 kadar darboğaz oldu. Çift kanal 16 GB RAM vardı sistemde. 2 sene kadar oldu bu olay. İşlemciyi satıp daha uyguna 1600 AF alıp sorunu çözmüştük.

Alırken ufak bir araştırma yaptık, RX 570-1060 3GB besliyor Max dediler. Arkadaş illa sıfır isteyince 1050 Ti aldı, yukarıda dediğim oyunları deneyebildik ve darboğaz oldu.

Sizinki biraz tuhaf bir durum. Çevremde 1650 ile darboğazsız kullananlar var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı