R3 2200G hazır sistem nasıldır?

Geçen arkadaşıma i3 4130 ve 1050 2 GB ikinci el sistem aldık. Çok iyi.
Sekiro falan Full HD ve Full ayarlarda akıyor.

Yanlış yazmışım. Kusuruma bakmayın. DDR4 4 GB Ramlerin üst sınırı 2666MHz.
Anlamadım 2 X 8 GB 3000 MHz RAM kullanıyorum.
Kafam dalgın biraz. Kusuruma bakmayın düzeltme yapıyorum. DDR4 4GB Ramlerin sınırı 2666MHz.
Hayır güzel dostum, rekabetçi oyunları Full ayar ve 1080P'de oynayabilir. Bu kartlar bunlar için tasarlandı.

Daha yüksek kaynak gerektirenler kasar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fortnite 720p low ayarlarda drop yiyor. Fazla konuşmaya gerek yok. Dual channel ve minimum 8GB Ram şart.

Hayır güzel dostum, rekabetçi oyunları Full ayar ve 1080P'de oynayabilir. Bu kartlar bunlar için tasarlandı.

Daha yüksek kaynak gerektirenler kasar.
Ekran kartı olmadığı için stabil olması açısından frekans en az 3000 MHz olması lazım. Yoksa dediğin doğru 2200G 1080p ayarlar için gayet elverişli bir işlemci.

Ekran kartı olmadığı için stabil olması açısından frekans en az 3000 MHz olması lazım. Yoksa dediğin doğru 2200G 1080P ayarlar için gayet elverişli bir işlemci.

İlk başlarda RAM'im 2400 MHz çalışıyordu ve çok başarılıydı gerçekten de. Sonradan XMP açtık ve daha da performans arttı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı